Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτά είναι τα Τυχερά Ζώδια στον Έρωτα το 2020

Ποιοι θα απολαύσουν τον έρωτα το 2020;
Το 2019 σε λίγο μας αποχαιρετά και η νέα χρονιά που είναι προ των πυλών θα είναι γεμάτη από νέες εμπειρίες για όλους μας. Ποια τύχη όμως μας επιφυλάσσουν τα άστρα; Και κυρίως, ποιοι θα είναι οι πιο τυχεροί όσον αφορά τα ερωτικά τους; Πόσο ερωτικό θα είναι το 2020 και πως μπορείς να εκμεταλλευτείς την νέα χρονιά, ώστε να απολαύσεις τον Έρωτα; Πάμε να δούμε ποια Ζώδια είναι τυχερά στον Έρωτα, με σειρά προτεραιότητας, το 2020!

1.ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Έρωτας γιορτάζει, αρκεί να κρατάς μικρό καλάθι! Φλερτ, ερωτική τύχη, λάμψη, κατακτήσεις, επιτυχίες, θαυμαστές, διασκέδαση και εκπληρώσεις επιθυμιών!

2.ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Επιτέλους μετά από πολλές δυσκολίες, εύνοια στην συντροφική ζωή! Νέα σχέση, επισημοποίηση, γάμος και επιτέλους χαμογελάς εσύ και το άλλο σου μισό!

3.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο πρωταγωνιστής του 2020! Είσαι στο προσκήνιο, έχεις τύχη σε όλους τους τομείς και εύνοια σε όλες τις διαπροσωπικές σχέσεις φέτος! Αν αντιμετωπίσεις ώριμα και συνετά τις ευκαιρίες, θα καταφέρεις να ανανεώσεις απόλυτα την ερωτική σου ζωή, είτε με ένα νέο πολλά υποχόμενο ξεκίνημα, είτε με ένα μεγάλο βήμα!

4.ΤΑΥΡΟΣ
Νέες γνωριμίες, μπόλικο το φλερτ, αισιοδοξία, καλοπέραση, ταξίδια και πολλές ερωτικές επικοινωνίες! Απόλαυσε ένα άκρως τυχερό 2020, χωρίς κόντρες και νεύρα!

5.ΙΧΘΥΣ
Όλα βελτιώνονται στο έπακρο, όλα αλλάζουν όπως επιθυμείς, ένα μεγάλο όνειρο γίνεται πραγματικότητα και οι φίλοι είναι απόλυτα στο πλευρό σου!

6.ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πραγματοποίηση στόχων, αξιόλογες νέες γνωριμίες, μηνύματα, γνωριμίες, εξομολογήσεις, ερωτικές επικοινωνίες και ευχάριστα νέα, θα είναι το 2020 σου!

7.ΔΙΔΥΜΟΣ
Μία χρονιά γεμάτη πάθος και σεξουαλικότητα είναι εδώ! Επιπλέον, θα καταφέρεις να πραγματοποιήσεις μία βαθιά ερωτική επιθυμία!

8.ΤΟΞΟΤΗΣ
Βελτιώνονται απόλυτα τα οικονομικά σου, αλλά κυρίως καταφέρνεις να σταθεροποιήσεις την ερωτική σου ζωή και να αποκτήσει σιγουριά και απόλυτο αισθησιασμό ο Έρωτας! Ομορφαίνεις ή... παχαίνεις;

9.ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Απωθημένοι, κρυφοί και παρασκηνιακοί έρωτες στα καλύτερα τους! Συναισθηματική ηρεμία και σταθεροποίηση! Το θέμα είναι η τάση σου να στηρίζεις σχέσεις σε ψέματα, λανθασμένες θεωρίες και ψευδαισθήσεις!

10.ΖΥΓΟΣ
Θες να συζήσεις ή να επεκτείνεις οικογένεια; Το 2020 είναι στο πλευρό σου! Αν όμως είσαι ελεύθερος, να θυμάσαι πως τα ερωτικά πισωγυρίσματα θα σε απογοητεύσουν και θα σε ρίξουν ψυχολογικά.

11.ΛΕΩΝ
Το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στην καθημερινότητα, στην δουλειά, αλλά και στην εμφάνιση σου, που ομολογουμένως βελτιώνεται! Ο έρωτας μπαίνει σε δεύτερη μοίρα!

12.ΚΡΙΟΣ
Ο έρωτας θέλει πολύ αγώνα και προσπάθεια από μέρους σου για να γλιτώσεις ρήξεις και δυσάρεστες συνέπειες! Ωστόσο ευνοείσαι για γάμο, όπως και επαγγελματικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ