Quantcast

http://picasion.com/

Τι δήλωσε ο Βοργιαζίδης για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στη Βέροια

«Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί τόσο μεγάλη φασαρία»
Ένα από τα κεντρικά θέματα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 23 Δεκεμβρίου ήταν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στη Βέροια. Την αρχή έκανε ο Παύλος Παυλίδης, ο οποίος στην τοποθέτησή του ανέφερε πως ο Δήμος θα πρέπει συλλογικά να μπει σε μια ολοκληρωμένη διαδικασία, ώστε η πόλη να γίνει πρωτοπόρος και να προσελκύει ξένους τουρίστες. Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Αντιδήμαρχος Παιδείας Συρμούλα Τζήμα που και αυτή τάχθηκε υπέρ της δημιουργίας μιας επιτροπής, που θα έχει τον βασικό σχεδιασμό για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.


Σ' όλα τα παραπάνω και γενικότερα για τα όσα ακούγονται στην πόλη, ο Κώστας Βοργιαζίδη έδωσε τις δικές του απαντήσεις. Μεταξύ άλλων ανέφερε χαρακτηριστικά: 

«Ακούσαμε διάφορα αυτές τις ημέρες. Γιατί πάτε και το κάνετε στην Ελιά; Βέβαια ο κορμός των εκδηλώσεων είναι εδώ στο Δημαρχείο. Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί έγινε αυτή η τόσο μεγάλη φασαρία, που ο δήμος πηγαίνει και κάνει τις εκδηλώσεις του στην Ελιά. Κατά βάση, εδώ και τρεις εβδομάδες οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στο Δημαρχείο. 

Έγινε η συναυλία του Μουζουράκη στην Ελιά γιατί που αλλού θα μπορούσε να γίνει; Μόνο στην Πλατεία Ωρολογίου, όχι κάπου αλλού. Θεωρώ πως αυτή η εποχή του χρόνου ταιριάζει καλύτερα στην Ελιά. Το γνωρίζετε πολύ καλά πως ο δήμος κατά την διάρκεια της «Εύηχης Πόλης» κάνει τις συναυλίες του στην Πλατεία Ωρολογίου. Άρα δεν έχει κάποιο θέμα σε ποιο μέρος θα κάνει συναυλίες ή όχι. 

Όσον αφορά την δημιουργία των επιτροπών, όταν ένα θέμα θέλεις να το πας στην άκρη, η εμπειρία δείχνει πως το εισάγεις σε μια επιτροπή.»

5 σχόλια:

  1. Ώστε δεν μπορείς να καταλάβεις Δήμαρχε γιατί διαρτύρεται ο κόσμος; Τελικά έχουν δίκιο όσοι σε λένε κοιμισμένο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΑΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΘΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΙΔΕΟΙ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟΙ. Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΙΑΣ ΜΙΚΡΗΣ ΠΟΛΗΣ ( ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ ΝΑΙ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ) ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ Ή ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Ή ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ - ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ - ΕΜΠΟΡΩΝ -ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ.

      Διαγραφή
  2. δε χρειαζεται και δε θα προσφερει σε τιποτα ο "χριστουγεννιατικος σχεδιασμος" της επιτροπης. θα ειναι πεταμενα λεφτα του δημου και των δημοτων με μικρο -ασημαντο οικονομικο αποτελεσμα για την πολη. αρκει αυτο που κανει για μια γιορτινη ατμοσφαιρα, δε χρειαζεται να κανει πολλα περισσοτερα. εαν ηταν ετσι ευκολα τα πραγματα ας βαλει ως στοχο ο δημος να διοργανωσουμε σε λιγα χρονια και καρναβαλι τυπου πατρας ή ξανθης!!!!
    λογικη, μετρο και συνειδητοποίηση της δύσκολης εποχης που ζουμε και θα ζουμε χρειαζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο δήμαρχος πρέπει να είναι νοικοκύρης και τίμιος. Όλα τα άλλα είναι να ΄χαμε να λέγαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ