Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έφτασε στην πηγή, αλλά δεν ήπιε το νερό του «The Voice» ο Βεροιώτης Κωνσταντίνος Τσιμούρης

Νικητής στις καρδιές μας!
Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής το μουσικό talent show «The Voice» με το live του μεγάλου τελικού, όπου και αναδείχθηκε, μετά από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, ο μεγάλος νικητής. Ανάμεσα στους 8 διαγωνιζόμενους που κατάφεραν να πάρουν το
εισιτήριο για τον τελικό ήταν και ο Βεροιώτης Κωνσταντίνος Τσιμούρης. Ο Κωνσταντίνος επέλεξε να εμφανιστεί με την επιτυχία «Let me entertain you» και τα έδωσε όλα επί σκηνής, θέλοντας να κερδίσει κοινό και κριτές με την έντονη σκηνική του παρουσία και τις φωνητικές του δυνατότητες. Η ερμηνεία του ξεσήκωσε τους coaches που με την κριτική τους γέμισαν χαμόγελα τον διαγωνιζόμενο από την ομάδα του Σάκη Ρουβά. Ο Πάνος Μουζουράκης μάλιστα του είπε πως θα πρέπει σύντομα να τον διαδέχεται στη μουσική σκηνή που εμφανίζεται.

«Ξεκινήσαμε τέλεια! Κωνσταντίνε μου, μπράβο, δεν έχω να πω πολλά. Έχουμε φτάσει πλέον στην πηγή, έχουμε μπει από κάτω, λουζόμαστε κιόλας και περνάμε ωραία. Τα πάντα είναι στο χέρι του κόσμου πλέον», σχολίασε ο Σάκης Ρουβάς.

Μετά από τις ερμηνείες των οκτώ φιναλίστ, το τηλεοπτικό κοινό ήταν εκείνο που αποφάσισε με τη θετική του ψήφο ποιοι θα περάσουν στη δεύτερη φάση και δυστυχώς το όνομα του Κωνσταντίνου δεν ήταν μέσα στους 4 διαγωνιζόμενους. Για την ιστορία, στο τέλος της βραδιάς το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε πως μεγάλος νικητής του «The Voice» είναι ο Δημήτρης Καραγιάννης, επίσης από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, ο οποίος κέρδισε ένα «χρυσό» δισκογραφικό συμβόλαιο και ένα αυτοκίνητο, στέφοντας και τον Σάκη νικητή που για πρώτη φορά παίκτης του κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Δείτε την εμφάνιση του Κωνσταντίνου Τσιμούρη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ