Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (23/12 - 29/12)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Ο Ήλιος στο ζώδιο του Αιγόκερω και σχηματίζει ένα συναρπαστικό Τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, την Παραμονή Χριστουγέννων, Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019! Μπορούμε να περιμένουμε, χαρμόσυνες, δυναμικές, ριζοσπαστικές αλλαγές που θα βελτιώσουν στα ξαφνικά την
καθημερινότητα μας ανοίγοντας μας νέους δρόμους και δίνοντας μας λύσεις από το πουθενά! Ευχάριστες στιγμές και χαρμόσυνα γεγονότα, χωρίς καν να τα περιμένουμε! Έρχονται ωφέλιμα αποκαλυπτικά γεγονότα, που θα φέρουν θετικά αποτελέσματα και ο τρόπος ζωής και έκφρασης όλων αλλάζει, για την επίτευξη στόχων και ονείρων!

♈ Κριός

Γενικά

Η εβδομάδα των Χριστουγέννων φίλε μου Κριέ είναι ιδιαίτερα κατακτητική για σένα. Θέτεις στόχους και ακολουθείς τα βήματα εκείνα που θα σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία, ιδιαίτερα για θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σου! Η Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω, κλείνει τον κύκλο του έτους με σημαντικές συνειδητοποιήσεις αναφορικά με τους στόχους που έχεις θέσει για τη ζωή και το μέλλον σου. Οι θετικές όψεις του Ήλιου και του Ερμή με τον Ουρανό, σου δίνουν την ιδέα, την συζήτηση, την πρόταση για μία νέα σπουδαία ευκαιρία. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΡΙΕ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου και σε κάνει αρκετά κοινωνικό, πρόσχαρο και έτοιμο να περάσεις καλά την εβδομάδα των Χριστουγέννων. Μπορεί να μην διανύεις τις πιο ρομαντικές και ερωτικές μέρες, σίγουρο όμως είναι ότι στα αισθηματικά σου τα Χριστούγεννα θα το διασκεδάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μία πνοή πριν το τέλος του έτους, το σύμπαν συνωμοτεί για να σου δώσει σημαντικές ευκαιρίες για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου! Να έχεις τα μάτια και τα αυτιά σου ανοιχτά γιατί κάτι καλό θα συμβεί!

♉ Ταύρος

Γενικά

Τα φετινά Χριστούγεννα Ταύρε μου είναι κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σου! Τα έχεις όλα: αισιοδοξία, επικοινωνίες, στόχους, σχέδια, επαφές, αλλά και εκπλήξεις που θα σε κάνουν να ξεφύγεις από τα τετριμμένα. Η Ηλιακή Έκλειψη σε οδηγεί σε σκέψεις απολογισμού αναφορικά με τη χρονιά που πέρασε, διακρίνεις όμως ότι τώρα ανοίγονται και θετικές ευκαιρίες μπροστά σου! Οι θετικές όψεις του Ήλιου και του Ερμή με τον Δία και τον Ουρανό σου εγγυώνται ευχάριστες αλλαγές και ενδιαφέρουσες στιγμές που θα σε κάνουν να χαμογελάσεις από ικανοποίηση! ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΑΥΡΕ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα φετινά Χριστούγεννα βρίσκεις διέξοδο στις αισθηματικές δυσκολίες και ανανεώνεσαι σημαντικά. Γίνονται όμορφες αλλαγές που σε συναρπάζουν και σε βοηθούν να εκφραστείς και να απολαύσεις όμορφες στιγμές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δημιουργικότητά σου μπορεί πραγματικά να σε βοηθήσει να πας τα επαγγελματικά σου ένα βήμα παρακάτω. Ο κυβερνήτης των οικονομικών σου περνά στον Αιγόκερω σχηματίζοντας θετικές γωνίες με Δία – Ουρανό, αυτό σημαίνει για σένα ότι το πορτοφόλι αρχίζει να γεμίζει!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Τα Φετινά Χριστούγεννα είσαι σε μία διαδικασία εκκαθάρισης εκκρεμοτήτων. Βάζεις σε τάξη συναισθήματα, απωθημένα, πάθη, λάθη, αδυναμίες αλλά και... χρέη. Η Ηλιακή Έκλειψη σε κάνει να αισθάνεσαι ότι ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι και ότι πρέπει να κλείσεις επιτέλους ανοιχτές υποθέσεις που σε βάραιναν και αυτό είναι κάτι που σου δίνεται η ευκαιρία να το κάνεις. Προκύπτουν όμως και ευχάριστες ειδήσεις, προτάσεις, συζητήσεις που σε βοηθούν να ξεφύγεις από τα αδιέξοδα. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΔΙΔΥΜΕ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου η εβδομάδα των Χριστουγέννων είναι ανάλαφρη, αισιόδοξη, επικοινωνιακή. Δεν λείπουν και οι ευκαιρίες για μία μετακίνηση με το ταίρι σου αφού η Αφροδίτη από τον Υδροχόο σε βοηθά να δραπετεύσεις από τη ρουτίνα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Παρόλες τις προκλήσεις και τις πιέσεις της εποχής, εσύ έχεις την δυνατότητα να προβείς σε κάποιους νεοτερισμούς στα επαγγελματικά σου που εντέλει θα σε βοηθήσουν στην καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σου!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Η εβδομάδα των Χριστουγέννων έρχεται με Ηλιακή Έκλειψη στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου, τον Αιγόκερω. Βρίσκεσαι σε μία φάση απολογισμού των σχέσεων σου, νιώθεις ακάλυπτος συναισθηματικά, ή και κουρασμένος από τις ταλαιπωρίες αυτής της χρονιάς. Εκεί που μπορεί να έχεις χάσει το κουράγιο σου, εκεί σου δίνονται όμως και ξαφνικές ευκαιρίες ανανέωσης. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου ή συνειδητοποιείς καλύτερα ότι μία σχέση που πραγματικά σε ενδιαφέρει έχει την προοπτική για ένα νέο ξεκίνημα. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΡΚΙΝΕ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι βέβαιο ότι η εβδομάδα των Χριστουγέννων κρύβει εκπλήξεις στα αισθηματικά σου ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Άλλα περιμένεις, άλλα σου έρχονται σε κάθε περίπτωση όμως, μπορείς να περάσεις πραγματικά όμορφες στιγμές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με την Αφροδίτη από το ζώδιο του υδροχόου έχεις τα «εξτραδάκια» σου στα οικονομικά σου και νιώθεις αρκετά πιο σίγουρος και δυνατός. Στα επαγγελματικά σου είσαι προβληματισμένος για την εξέλιξη μίας συνεργασίας.

♌ Λέων

Γενικά

Η εβδομάδα των Χριστουγέννων σε βρίσκει με κούραση, στρες, πολλές υποχρεώσεις αλλά και με την διάθεση να τα αφήσεις όλα και να περάσεις ζεστές,συντροφικές στιγμές με τα άτομα που συνδέεσαι στενά. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω σε επηρεάζει άμεσα, αφού ο ¨Ήλιος είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου σου. Βρίσκεσαι στο μεταίχμιο σημαντικών αλλαγών στα επαγγελματικά σου, με νέες ευθύνες και νέες προοπτικές, που ναι μεν σε φορτώνουν με στρες, σε βοηθούν όμως να κάνεις προοδευτικά βήματα. Νέοι στόχοι και προοπτικές, σε κάνουν πιο δημιουργικό. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΛΕΟΝΤΑ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από τον υδροχόο σου εγγυάται ότι τα φετινά Χριστούγεννα δεν θα τα περάσεις μοναχικά, αλλά θα είσαι στην αγκαλιά ενός συντρόφου που θα σου προσφέρει την αγάπη του! Αν είσαι χωρίς σχέση, να αναμένεις ότι η περίοδος σε ευνοεί για νέες γνωριμίες

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έστω και αν κουράζεσαι στα επαγγελματικά σου, σίγουρα θα ανταμειφτείς οικονομικά. Έχεις την δυνατότητα αγορών που θα σου προσφέρουν ικανοποίηση!

♍ Παρθένος

Γενικά

Η εβδομάδα των Χριστουγέννων σε βρίσκει με ενθουσιασμό, δημιουργικότητα, ερωτισμό αλλά και με την διάθεση να απολαύσεις στιγμές με τα πρόσωπα που περνάς καλά και είναι μέσα στην καρδιά σου! Οι μέρες που ανοίγονται μπροστά σου, σου προσφέρουν όμορφες εκπλήξεις, μετακινήσεις, ειδήσεις, συναντήσεις που θα βάλουν το αλατοπίπερό τους για να περάσεις καλά! Ευχάριστα νέα σε κάνουν να νιώθεις έναν αέρα αλλαγής στη ζωή σου, ενώ η Ηλιακή Έκλειψη δηλώνει το τέλος εποχής και την έναρξη μίας νέας στα αισθηματικά σου! ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΑΡΘΕΝΕ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σημαντικές στιγμές αναμένονται αυτά τα Χριστούγεννα Στα αισθηματικά σου αγαπητέ μου Παρθένε. Μία νέα εποχή ανοίγεται τώρα στον ερωτικό σου τομέα και μπορείς να προσμένεις τα πιο ερωτικά, χουχουλιάρικα, όμορφα Χριστούγεννα μαζί με το άτομο που πραγματικά σου ξυπνά τον πόθο και τον ερωτισμό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο η εργασία σου κινείται σε καλά και δημιουργικά επίπεδα και έχεις και την οικονομική ανταμοιβή από αυτό. Δεν συμβαίνουν ωστόσο οι μεγάλες αλλαγές ή οι σπουδαίες εξελίξεις. Έχεις εύνοια σε προτάσεις ή συμφωνίες.

♎ Ζυγός

Γενικά

Τα φετινά Χριστούγεννα σου προξενούν συναισθήματα νοσταλγίας, αναπόλησης αλλά κάποιες στιγμές και πικρίας. Η Ηλιακή Έκλειψη από τον Αιγόκερω ρίχνει προσωρινά την ψυχολογία σου, αλλά σε κάνει να στρέφεσαι πολύ περισσότερο στην οικογένεια, όπου μαζί με τα δικά σου πρόσωπα θα θελήσεις αυτές τις μέρες να περάσεις όμορφες στιγμές που θα σε αποφορτίσουν από το στρες που έχει συσσωρευτεί μέσα σου καθόλη την διάρκεια αυτού του έτους... ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΖΥΓΕ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο φροντίζει για σένα να περάσεις καλά τα φετινά Χριστούγεννα. Παρόλο που έχεις τις κλειστές σου και δεν είσαι για πολλά – πολλά (μην ξεχνάς σε επηρεάζει η Ηλιακή Έκλειψη), μπορώ να πω ότι θα υπάρξουν οι ευκαιρίες για να πεις «ναι» στον έρωτα και να τον απολαύσεις στον υπέρτατο βαθμό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα έξοδα τρέχουν και αυτό σε αγχώνει, όμως θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις των γιορτινών ημερών. Στα επαγγελματικά σου κλείνεις εκκρεμότητες και ξαλαφρώνεις από βάρη!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Τα φετινά Χριστούγεννα σε βρίσκουν σε φάση περισυλλογής, σκέψης και αποφάσεων αναφορικά με το μονοπάτι που είναι να επιλέξεις για την πορεία σου προς το 2020. Η Ηλιακή Έκλειψη σε κάνει να κλείνεσαι για λίγο στον εαυτό σου, βρίσκεις όμως λύσεις και έχεις τις ιδέες εκείνες που θα σε ωθήσουν προς ένα νέο ξεκίνημα. Οι θετικές όψεις του Ήλιου και του Ερμή από τον Αιγόκερω με τον Δία και τον Ουρανό, σου προσφέρουν ευχάριστους αιφνιδιασμούς, και ανανέωση στον τομέα των σχέσεών σου! ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΚΟΡΠΙΕ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι μέρες των Χριστουγέννων έχουν ξαφνικές ειδήσεις και συναντήσεις στα ερωτικά σου που μπορούν να φέρουν μία πολύ ωραία τροπή και εξέλιξη. Εσύ από την πλευρά σου βρίσκεσαι σε μία περίοδο αποφάσεων που πραγματικά σε ικανοποιούν σε αυτό τον τομέα της ζωής σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κλείνεις κάποιες εκκρεμότητες αυτή την εβδομάδα, κατασταλάζεις σε αποφάσεις για την πορεία των επαγγελματικών σου, ενώ βρίσκεσαι κερδισμένος και στα οικονομικά. Είναι ένα διάστημα δραστήριο που σε ανταμείβει!

♐ Τοξότης

Γενικά

Τα φετινά Χριστούγεννα σε κάνουν να βρίσκεσαι ανήσυχος Τοξότη μου για υποθέσεις που συνδέονται με την υλική και συναισθηματική ασφάλεια. Διανύεις ένα μεταβατικό στάδιο, όπου δεν ξέρεις πολύ καλά τι είναι σταθερό στη ζωή σου, τι θα μείνει, τι θα φύγει, τι θέλεις και τι πρέπει να κρατήσεις κοντά σου. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω έρχεται για να δυναμώσει όλες αυτές τις σκέψεις και τα συναισθήματα, όμως σου δίνει και σπουδαίες ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα που θα σε βοηθήσουν να λύσεις κατά κύριο λόγο τους πρακτικούς προβληματισμούς σου! ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΞΟΤΗ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο σε κάνει να βρίσκεσαι σε παιχνιδιάρικη ερωτική διάθεση αυτές τις γιορτές. Τα φλερτ σαρώνουν και εσύ είσαι ανοιχτός σε νέες προοπτικές, ενώ φαίνεται ότι το διασκεδάζεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορεί το χρήμα να μην ρέει με την σέσουλα, οι υποχρεώσεις να είναι πολλές και εσύ να αγχώνεσαι, όμως έχεις και τις ξαφνικές εκπλήξεις που θα τονώσουν το περιεχόμενο του πορτοφολιού σου, αρκεί να ξέρεις πώς να διαχειριστείς κατάλληλα τα έσοδά σου! Στα επαγγελματικά σου υπάρχουν οι ιδέες για νέα ξεκινήματα που είναι να γίνουν στην πορεία!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Η εβδομάδα των Χριστουγέννων σε βρίσκει με Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο σου αγαπητέ μου Αιγόκερε. Διανύεις ένα μεταβατικό στάδιο όπου κλείνεις οριστικά κύκλους του 2019 για να καλωσορίσεις μία νέα δεκαετία στη ζωή σου! Μπορεί αν σου δημιουργούνται συναισθήματα πικρίας, απογοήτευσης, μοναξιάς, όμως σου δίνονται και σπουδαίες ευκαιρίες για αλλαγές που θα φέρουν και πάλι την χαρά και την δημιουργικότητα στη ζωή σου! ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΙΓΟΚΕΡΕ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην χαλάσεις το ωραίο κλίμα των ημερών στη σχέση σου, ζητώντας κάτι παραπάνω από αυτό που σου προσφέρεται. Οι θετικές όψεις του Ήλιου και του Ερμή από το ζώδιο σου με τον Δία και τον Ουρανό προσφέρουν δυνατότητες ανανέωσης μέσω νέων γνωριμιών.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Βρίσκεσαι στο σημείο καμπής για να πάρεις σπουδαίες αποφάσεις για νέα ξεκινήματα που είναι να γίνουν τώρα. Στα οικονομικά σου η Αφροδίτη από τον Υδροχόο ευνοεί σημαντικά τα έσοδά σου!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Τα Φετινά Χριστούγεννα είσαι με εναλλαγές αγαπητέ μου Υδροχόε. Οι μέρες αυτές σε γεμίζουν με στρες, κούραση ενώ αισθητό είναι για σένα το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω σου το οποίο και δεν σε αφήνει να ηρεμήσεις αυτή τη στιγμή αλλά σε κάνει να τρώγεσαι με τα ρούχα σου! Η Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω σου ζητά να «ξεσκονίσεις» το ντουλάπι των αναμνήσεων, να σκεφτείς τι θέλεις να κρατήσεις κοντά σου και τι είναι αυτό που πρέπει να απομακρύνεις... Με τα ξεκαθαρίσματα αυτά οδεύεις προς μία νέα πορεία! ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΥΔΡΟΧΟΕ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο σου επομένως τα φετινά Χριστούγεννα έχουν τον έρωτα και την ανανέωσή τους! Έχεις κατακτήσεις, φλερτ, γνωριμίες ενώ αν είσαι ήδη σε μία σχέση μπορείς να απολαύσεις πολύ ιδιαίτερες στιγμές παρέα με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά ξεκαθαρίσματα φέρνει το τέλος του έτους για σένα Υδροχόε μου! Κάτι τελειώνει, κάτι αρχίζει, σίγουρα όμως σε βρίσκω αρκετά πιο καχύποπτο, επιφυλακτικό αλλά και κάπως συγχυσμένο για θέματα που συνδέονται με τα οικονομικά σου! Σκέψου καλά πριν πάρεις καθοριστικές αποφάσεις!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Η Εβδομάδα των Χριστουγέννων φέρνει για σένα Ιχθύ μου την εκπλήρωση επιθυμιών αλλά και την προσμονή για των νέων σημαντικών αλλαγών που τώρα έρχονται στη ζωή σου! ΟΙ μέρες είναι δημιουργικές έχουν τις εκπλήξεις τους, την ανανέωσή τους, την κοινωνικότητά τους! Σε πιάνουν και οι ευαισθησίες των ημερών και δείχνεις με καλές πράξεις τα συναισθήματά σου προς αυτούς που το έχουν πραγματικά ανάγκη! Η Ηλιακή έκλειψη, είναι λυτρωτική για σένα γιατί σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση μεγάλων επιθυμιών που έχεις για τη ζωή! ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΙΧΘΥ!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου είναι μία καλή ευκαιρία να κουβεντιάσεις με το σύντροφό σου για την πορεία της σχέσης σας και να κλείσετε ανοιχτές πληγές του παρελθόντος. Καλό είναι αυτές τις γιορτές να μην ανακοινώνεις στο περιβάλλον σου τα σχέδια σου για την πορεία μίας σχέσης ή της ερωτικής σου ζωής γενικότερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέες συμφωνίες, ειδήσεις, επαφές και δικτύωση θα σου δώσουν μία έξτρα ώθηση στα επαγγελματικά σου αυτές τις μέρες. Στα οικονομικά σου νιώθεις πιο δυνατός και σίγουρος για τις προοπτικές που ανοίγονται τώρα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ