Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συγκέντρωση και πορεία του ΠΑ.ΜΕ. στους δρόμους της Βέροιας

Στη Βέροια πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στην πλατεία Δημαρχείου και πορεία στο εμπορικό κέντρο της πόλης. Οι διαδηλωτές άσκησαν σφοδρή κριτική απέναντι στην κυβέρνηση της ΝΔ για την ψήφιση του κρατικού προϋπολογισμού για το 2020. «Ο προϋπολογισμός υλοποιεί τις «μεταμνημονιακές»
δεσμεύσεις της προηγούμενης κυβέρνησης, αποδέχεται την «ενισχυμένη εποπτεία» και τα «πρωτογενή πλεονάσματα» που βγαίνουν από το ξεζούμισμα και την ανελέητη φορολόγηση του εργαζόμενου λαού» ανέφεραν μεταξύ άλλων οι διοργανωτές. Ακολούθησε πορεία σε κεντρικούς δρόμους της Βέροιας.

5 σχόλια:

  1. προτείνω για τίτλο "κοκκινοι ρειντζερς εν δρασει".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι γνωστοί κατσαπλιάδες της Βέροιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είπε ο ανώνυμος ,ταγματασφαλίτης-δοσιλογος της Βέροιας;

      Διαγραφή
    2. ΕΝΩ ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ... ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΤΟΥ ΠΑΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΙΣΙΤΉΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ KATEBEITE ΣΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΖΕΙΣ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ >>> ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΓΗΤΟ (ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΦΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΩΜΑΤΙΟ ΑΛΛΑ ΑΠΕΙΛΕΊΣ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ...) ΣΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ (KATA Τ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ -ΑΜΑΞΙΑ, ΑΙΘΟΥΣΕΣ , ΠΟΡΤΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ) ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ...? ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ "ΓΡΑΜΜΗ¨ (ΠΡΩΤΟΥ ΤΗ ΣΝΥΦΑΡΟΥΝ) ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ , ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΣΑΣ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΊΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΤΖΙΠΑΚΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ??? ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΛΕΝΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ... ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ ... ΦΩΝΑΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡ%$#ΕΣ ΣΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΘΑΡΟΙ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΝΑ ΜΥΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΜΑΣΧΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΛΥΣΙΑ ΣΑΣ ...ΕΠΙΣΗΣ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ... ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥΑΙ ΤΑΙ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΚΙΚ ΜΠΟΞ ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ ΚΑΙ ΜΜΑ
      ΥΠΟΓΡΑΦΗ : VEGETA

      Διαγραφή
  3. Οι μπαχαλάκηδες του ΚΚΕ στη Βέροια..δεν βαρέθηκαν οι βολεμένοι του δημοσίου να βγαίνουν και να φωνάζουν; Δεν έχουν καταλάβει ότι ο κόσμος δεν τους ακούει; Τους είδατε ποτέ να κάνουν κάποια πορεία εναντίον του Κρεμλίνου; Μούγκα στη στρούγκα τα ορφανά του Λένιν για τα εγκλήματα του κομμουνισμού..Μούχλες.. τους πείραξε που τους έβαλαν στο ίδιο καζάνι με τους ναζιστές..φασιστάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ