Quantcast

http://picasion.com/

Στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μόνο με τα εσώρουχά της

Ζήτησε μια πιστωτική κάρτα από τον Άγιο Βασίλη
Θυμάστε που η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δημοσιοποίησε στο instagram μία φωτογραφία της να στολίζει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της, φορώντας μόνο τα εσώρουχα της; Τα 16.900 likes ξεπέρασε η ανάρτησή της όπου μάλιστα ζητούσε από τον Άγιο
Βασίλη να της φέρει δώρο την πιστωτική του κάρτα. Η σύζυγος του πλαστικού χειρούργου της Βέροιας Αριστομένη Γιαννόπουλου σήμερα εξήγησε στους δημοσιογράφους που τη ρώτησαν, ότι ζεσταινόταν αρκετά γι' αυτό και δεν αμφιταλαντεύτηκε πριν ποζάρει πλάι στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. «Ήμουν με τους φίλους μου. Οι φίλοι μου δεν με ντρέπονται, είναι άλλο στυλ. Είχε ζέστη και πράγματι ήμουν έτσι. Απλά έβαλα μια γούνα για να βγει η φωτογραφία και όχι τελείως γυμνή» είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Δείτε το video:


3 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο έρωτας είναι κάτι ιδεώδες, ο γάμος κάτι πραγματικό. Η σύγχυση του ιδεώδους με το πραγματικό δεν μένει ποτέ ατιμώρητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ