Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Σοκ» στην Κουμαριά: Αγριογούρουνα έκαναν «ντου» στον επαρχιακό δρόμο

Μια απίστευτη εικόνα αντίκρισαν οι οδηγοί που κατευθύνονταν το πρωί της Κυριακής από Βέροια προς Κουμαριά. Μια τεράστια αγέλη από αγριογούρουνα (γύρω στα 30) εμφανίστηκαν ξαφνικά στον επαρχιακό δρόμο και διέσχισαν με μεγάλη ταχύτητα το οδόστρωμα. Όπως είναι λογικό, η κίνηση
των οχημάτων σταμάτησε για λίγα λεπτά, με τα αγριογούρουνα να χάνονται μέσα στο δάσος. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι κάτοικοι του χωριού γίνονται μάρτυρες τέτοιων εικόνων. Κατά το παρελθόν έχουν δει διάφορα ζώα να κυκλοφορούν ανέμελα στους δρόμους. Από άλογα και αγελάδες, μέχρι φίδια και σκαντζόχοιρους. Άλλωστε όταν ζεις μέσα στην φύση, είναι επόμενο να δεις και όλο το ζωικό βασίλειο.

7 σχόλια:

  1. Το ότι σήμερα στον δρόμο για Κουμαρια ήταν κατά μήκος του δρόμου τουλάχιστον 6-7 κυνηγοι δεν το είδατε?Έιμαι υπέρ του κυνηγιού αλλά όχι σε κεντρικούς και πολυσύχναστους δρομους.Τα καρτερία μακριά από δρόμους.Μην μας πετύχει και καμία ξοφαλτση από κανένα ατζαμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην αγχώνεστε παιδιά, εμείς στην κουμαριά τα "βοσκάμε-προστατεύουμε" τα αγριογούρουνα και τα άγρια άλογα .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΑ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ