Quantcast

http://picasion.com/

H sexy Βεροιώτισσα που τρέλανε τη Βιέννη

Χριστούγεννα full in love με τον Άγγελό της
Στην μαγευτική Βιέννη βρέθηκε για τα Χριστούγεννα η Αθηνά Βαφείδου. Η Βεροιώτισσα Fashion Blogger, μετά από ένα τουρνέ τις προηγούμενες ημέρες στη Σόφια και την Βαρκελώνη, επέλεξε την παραμυθένια πρωτεύουσα της Αυστρίας για
να περάσει τα Χριστούγεννα με τον αγαπημένο της Άγγελο. Η διαμονή τους; Σε σουίτα πεντάστερου ξενοδοχείου στο κέντρο της Βιέννης με θέα που κόβει την ανάσα. Όπως και η εμφάνιση της Vafitas το βράδυ των Χριστουγέννων, που επέλεξε ένα γιορτινό, εντυπωσιακό και σέξι φόρεμα. 

Φεύγοντας από το αναμενόμενο μαύρο, η Αθηνά φόρεσε ένα στράπλες γαλάζιο μεταλλιζέ μίνι στενό φόρεμα, με έναν τεράστιο φιόγκο στην πλάτη από το ίδιο ύφασμα. Το look της συμπλήρωσε με μαύρες πανύψηλες γόβες και ασημί και μαύρο τσανάκι, απλά ίσια μαλλιά και μακιγιάζ σε ήσυχους τόνους.

Η Αθηνά και ο αγαπημένος της Άγγελος απόλαυσαν ένα γκουρμέ εορταστικό δείπνο αλλά και τις αγκαλιές ο ένας του άλλου, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει το full in love ζευγάρι σε κάθε φωτογραφία και story που ανεβάζει η Vafita στο instagram.








4 σχόλια:

  1. Σαν το τρενακι της Βεροιας που κοβει βολτες στην πολη μας δεν εχει...Οσο για τη θεα, παω στην Ελια κσι ατενιζω το καμπο και ονειρευομαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και με καφέ και με ποτό στα χέρια;;;;
    τι να πουμε μετα ρε;;;;
    εχει χαθει το μετρο!
    μαζευτειτεεεεεεεε!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η καημένη. Τη συμπονώ για το βαρύ πένθος της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. '''Βεροιωτικα Νεα''' Ασχολησου με τα προβληματα του τοπου π.χ Αν οι Α γροτεs τηs Ημαθιαs πληρωθηκαν απο τα ΡΟΔΑΚΙΝΑ κ σε τι??? ΤΙΜΗ κ μην ασχολεισαι με ΠΑΠΑΡΟΥΝΕΣ Κ αλλα χορταρικα...[Οπωs 'ΡΑΔΙΚΙΑ--ΒΛΗΤΑ' κλπ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ