Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σε «λευκό» κλοιό τα βουνά της Ημαθίας

«Άσπρισε» και το Σέλι
Έντονα είναι τα καιρικά φαινόμενα στη Βόρεια Ελλάδα, με την θερμοκρασία να πέφτει σε αρκετές περιοχές ακόμα και κάτω του μηδενός. Ήδη, από το απόγευμα τα πρώτα χιόνια έπεσαν στο Δάσκιο (δείτε εδώ), ενώ πριν από περίπου μια ώρα άρχισε να χιονίζει και στο Σέλι. Όπως
βλέπετε και στις φωτογραφίες, ξεκίνησε να το στρώνει, με τον υδράργυρο να βρίσκεται στους -6 βαθμούς Κελσίου. Αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, τότε το γραφικό χωριό θα «ξυπνήσει» στα «λευκά». Σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία, το κρύο θα συνεχίσει και τις επόμενες ημέρες, ενώ δεν αποκλείεται η θερμοκρασία να φτάσει ακόμα και τους -10 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε φωτογραφίες αυτήν την στιγμή από το Σέλι:







6 σχόλια:

  1. Ρε που φτασαμε!!να δείχνουμε ένα ψιλοπασπαλισμα χιονιού στο Σέλι!!!! με χαρά και λαχτάρα τέλη Δεκεμβρίου ενώ θα έπρεπε να εκφράζουμε την αγωνία και τον προβληματισμό μας για την επικίνδυνη αλλαγή του κλίματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ χιονι ρε συ!! Οσο ριχνει στις Αλπεις τον Αυγουστο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι απίστευτο!!! Τέλος Δεκεμβρίου χιόνι στο Σέλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και δυτυχως τελικα... δε χιονισε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ