Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με ρεκόρ διαδρομής από τον Κενυάτη Amos Coech ολοκληρώθηκε ο 8ος Φιλίππειος Δρόμος

Με θαυμάσιες καιρικές συνθήκες, με ρεκόρ συμμετοχών και ρεκόρ διαδρομής, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 8/12 ο 8ος Φιλίππειος Δρόμος Βεργίνα - Αλιάκμονας - Βέροια συνολικού μήκους 14,5 χιλιομέτρων. Κάτι περισσότερο από 700 δρομείς πήραν εκκίνηση από την Βεργίνα στις
10:30 και μόλις 45' 24'' αργότερα, την κορδέλα του τερματισμού έκοψε ο Κενυάτης δρομέας Amos Coech Limakori, σπάζοντας κατά 3,5 περίπου λεπτά το περσινό ρεκόρ του Κώστα Γκελαούζου. Πρώτος Έλληνας τερμάτισε λίγα λεπτά αργότερα ο Κώστας Πανταζής με 51' 15'', πρώτος από τους δρομείς της Βέροιας ο Κώστας Βεργώνης και πρώτη γυναίκα η Βίκυ Καραγεωργάκη. Τη γραμμή του τερματισμού πέρασαν 708 δρομείς, με τον τελευταίο να κάνει χρόνο 02:07:41. Παράλληλα, στις 10:30, από το μπάσκετ της Ελιάς, δόθηκε εκκίνηση και για έναν μικρό αγώνα 500 μέτρων για μαθητές Α', Β' και Γ' Δημοτικού.

Τη γραμμή του τερματισμού πέρασαν δρομείς όλων των ηλικιών, από μικρά παιδάκια που περίμεναν λίγα μέτρα πριν το τέλος τους δρομείς γονείς τους για να τερματίσουν μαζί, μέχρι και ένας δρομέας 79 ετών που τιμάει κάθε χρόνο τον Φιλίππειο. 
Στο τέλος της διαδρομής όλοι έλαβαν αναμνηστικό μετάλλιο, καθώς και μια σακούλα με μπανάνα, νερό, σνακ και ροφήματα, ενώ οι τρεις πρώτοι νικητές από κάθε κατηγορία, ανέβηκαν στο βάθρο για την απονομή των βραβείων. Ο ρεπόρτερ του veriotis.gr ήταν εκεί και σας παρουσιάζει το πλούσιο φωτορεπορτάζ του: (Μείνετε συντονισμένοι... Ακολουθεί το ρεπορτάζ με τις απονομές όλων των κατηγοριών)































































































1 σχόλιο:

  1. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ Ο Δ. ΒΕΡΟΙΑΣ ΔΕ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΝΑ "ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ" ΕΣΤΩ ΓΙΑ 1-2 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ. ΕΑΝ Ο ΑΣΠΡΟΥΛΗΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ "ΑΨΥΧΟΛΌΓΗΤΗ" ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΑΝ ΡΕΖΙΛΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ. ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΣΥΜΒΑΊΝΟΥΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ( ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ, ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΤΛ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ