Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Είστε για μια «πτήση» πάνω από τη γέφυρα του Αλιάκμονα;

Σε μικρή απόσταση από τη Βέροια, περίπου 8 χιλιόμετρα και λίγο μετά το χωριό Αγία Βαρβάρα, βρίσκεται το φράγμα του Αλιάκμονα. Ο Αλιάκμονας είναι το μεγαλύτερο σε μήκος ποτάμι της Ελλάδας (περίπου 322 χιλιόμετρα) που πηγάζει εντός των ελληνικών συνόρων. Η γέφυρα πάνω από τον
Αλιάκμονα ενώνει τη Βέροια τόσο με τα χωριά των Πιερίων, όσο και με τη Βεργίνα καθώς και τα υπόλοιπα χωριά του δήμου Βέροιας και Αλεξάνδρειας. Πολλοί είναι αυτοί που τη διασχίζουν καθημερινά με το αυτοκίνητο. Πόσοι όμως από εσάς έχετε... πετάξει από πάνω; Σήμερα ο Βασίλης Μήτκος μας δίνει την ευκαιρία να απολαύσουμε μια «πτήση» πάνω από τη γέφυρα του Αλιάκμονα, μέσα από τις όμορφες εικόνες που μας μεταφέρει μέσω drone. Αυτό και περισσότερα ακόμα βίντεο θα βρείτε στο κανάλι του BilLVeR Καθημερινές αποδράσεις» στο youtube, που μας ταξιδεύουν συχνά πάνω και πέρα από την Ημαθία. Απολαύστε το βίντεο:

1 σχόλιο:

  1. Από τα ομορφότερα που μπορεί να αναδείξει ο τόπος αυτός και είναι αναξιοποίητο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ