Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κυριακή με βόλτες στην αγορά; Η «Ψαροπούλα» μας περιμένει για φρέσκο ψαράκι και ουζάκι!

Κυριακή σήμερα, με την αγορά της Βέροιας να είναι ανοιχτή λόγω Χριστουγέννων και τον καιρό να είναι ιδανικός για βόλτα. Τι καλύτερο για μια στάση για ουζάκι και φρέσκο ψαράκι; Η «Ψαροπούλα» φόρεσε τα γιορτινά της και μας περιμένει καθημερινά για φρέσκο ψάρι και μεγάλη ποικιλία θαλασσινών. Όμορφο
περιβάλλον που σε ταξιδεύει αμέσως σε γραφικό λιμανάκι του Αιγαίου και πιάτα φτιαγμένα όλα με σπιτική φροντίδα. Θάλασσα μπορεί να μην έχει, η φρεσκάδα και η μυρωδιά του φρέσκου ψαριού όμως, σε κάνει να αισθάνεσαι σαν να σκάει στα πόδια σου το κύμα! Η επιτυχία της είναι η γνώση, το σωστό μαγείρεμα και οι σωστές τιμές. Ξέρει ακριβώς πως να μαγειρέψει και να σερβίρει, από το πιο μικρό μέχρι και το πιο μεγάλο και ιδιαίτερο ψάρι. 

Ειδικά τώρα στη νηστεία; Η «Ψαροπούλα» είναι στα καλύτερά της! Απολαύστε όλα τα καλά του βυθού, μια μεγάλη ποικιλία σε ορεκτικά και σαλάτες και συνοδεύστε τα με ένα καλό κρασί, ουζάκι ή τσίπουρο.

Καθημερινά κοντά μας στη Λ. Στρατού 23 στη Βέροια





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ