Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έπεσαν τα πρώτα χιόνια στην Ημαθία - Δείτε πού χρειάζονται αλυσίδες

Λευκός Δεκέμβρης μπήκε στην Ημαθία από σήμερα τα ξημερώματα. Τα πρώτα χιόνια έπεσαν στα ορεινά του νομού καθιστώντας δύσκολες τις μετακινήσεις από και προς τα χιονοδρομικά κέντρα Σέλι και 3-5 Πηγάδια. Η τροχαία βρίσκεται επί ποδός από νωρίς τα ξημερώματα καθώς είναι απαραίτητη η χρήση
αντιολισθητικών αλυσίδων από Βέροια προς ΧΚ Σελίου και συγκεκριμένα πάνω από την Κουμαριά. Αλυσίδες χρειάζονται επίσης από Νάουσα προς 3-5 Πηγάδια μετά το 10ο χλμ όπως επίσης και στην Παλαιά Εθνική Οδό Βέροιας - Κοζάνης μετά τον Προφήτη Ηλία. Η Εγνατία Οδός παραμένει καθαρή σε όλες τις λωρίδες και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Η θερμοκρασία αυτή την ώρα στο ΧΚ Σελίου είναι -3 βαθμούς κελσίου και στα 3-5 Πηγάδια επίσης στους -3. Στην Βέροια και τη Νάουσα έπεσε χιονόνερο το πρωί και οι θερμοκρασίες δεν ξεπέρασαν τους 4 βαθμούς κελσίου. Τα φαινόμενα αναμένεται να υποχωρήσουν από αύριο Πέμπτη. Ωστόσο οι αρχές εφιστούν την προσοχή των οδηγών που κινούνται στα συγκεκριμένα σημεία καθώς υπάρχουν φαινόμενα παγετού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ