Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πριν... και μετά τις εκλογές!

Ήταν μεσάνυχτα 23 Δεκεμβρίου του 2018, όταν τα Κέδρα της Φυτειάς υποδεχόντουσαν πλήθος κόσμου για να παρακολουθήσει το πανάρχαιο αυτό έθιμο που θέλει το Θείο Βρέφος να νιώθει το ζέσταμα της φωτιάς. Μόλις 5 μήνες πριν από τις τετραπλές εκλογές (δημοτικές,
περιφερειακές, δημοτικές, ευρωεκλογές). Δεκάδες οι υποψήφιοι, ακόμη περισσότεροι εκείνοι που τους συνόδευαν. Σ' εκείνη την εκδήλωση είχαν κάνει «παρέλαση» πάρα πολλοί υποψήφιοι από όλες τις παρατάξεις. Από απλοί υποψήφιοι τοπικοί και δημοτικοί σύμβουλοι, μέχρι και υποψήφιοι δήμαρχοι και βουλευτές. 

Ωστόσο 365 ημέρες αργότερα, όλα άλλαξαν. 23 Δεκεμβρίου του 2019 και σε τίποτα δεν θύμιζε την προηγούμενη χρονιά. Εμφανώς λιγότερος κόσμος, ακόμα λιγότερες οι φωτογραφίες και οι χειραψίες. 

Την φετινή χρονιά, στο γραφικό χωριό εμφανίστηκαν πολιτικοί μετρημένοι στα δάχτυλα. Άλλωστε δεν υπήρχε πλέον λόγος για «ψηφαλάκια» και δημόσιες σχέσεις. Ξανά χειραψίες και χαμόγελα μπροστά στους δημοσιογράφους μετά από 4 χρόνια.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ