Quantcast

http://picasion.com/

Ποιες γιορτές; Στην μάχη της εγκληματικότητας η ΟΠΚΕ της Ημαθίας

Τι και αν η περίοδος των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι οικογενειακές γιορτές, υπάρχουν ορισμένες κατηγορίες επαγγελμάτων που εργάζονται καθ' όλη την διάρκεια του 24ωρου και δεν έχουν αργίες. Όπως για παράδειγμα, η Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής της
Εγκληματικότητας, η οποία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των γεγονότων και δίνει καθημερινή μάχη με την εγκληματικότητα. Κατά την διάρκεια των εορτών τους είδαμε να στήνουν «μπλόκα» σε επαρχιακούς δρόμους της Ημαθίας, να κάνουν εντατικούς ελέγχους σε αυτοκίνητα και υπόπτους, να βρίσκονται προληπτικά ακόμα σε κοινωνικές-πολιτιστικές εκδηλώσεις και να συνδράμουν όπου τους ζητηθεί. 
Οι «άνδρες με τα μαύρα», όπως τους αποκαλούν οι πολίτες, φέρουν πάντα μαζί τους βαρύ οπλισμό, αλεξίσφαιρα και αστυνομικά υλικά που θα τους χρειαστούν σε σοβαρά περιστατικά. Το έργο τους κρίνεται πολύ δύσκολο, καθώς εκτός από τους κινδύνους που εγκυμονεί η δουλειά τους, έχουν να αντιμετωπίσουν τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και το κρύο, ειδικά όταν βρίσκονται σε ορεινές περιοχές.



2 σχόλια:

  1. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΒΕΝΤΕΣ & ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.
    Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ