Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Πατάει γκάζι» το Αιμοδυναμικό του Νοσοκομείου: 300 αγγειοπλαστικές το 2019

«Συμπληρώσαμε τις 300 αγγειοπλαστικές το 2019 αύξηση κατά 30% σε σχέση με πέρυσι και κατά 80-90% σε εμφράγματα από όλη την Κεντρική και Δυτική Μακεδονία (μόνο αυτή τη εβδομάδα είχαμε 6 διακομιδές από γειτονικά νοσοκομεία). Άνω του 95% με κερκιδική προσπέλαση. Ευχαριστούμε το
ιατρικό, νοσηλευτικό και τεχνολογικό προσωπικό για την αυτοθυσία και την υψηλή κατάρτιση και όλους εσάς για την εμπιστοσύνη. Σας ευχόμαστε καλές γιορτές και να προσέχετε τον εαυτό σας, γιατί μόνο ο Χριστός αναστήθηκε κι αυτός το Πάσχα... Θα συνεχίσουμε δυναμικότερα το 2020 και με 24ωρη λειτουργία». 

Αυτά αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο υπεύθυνος του αιμοδυναμικού του Νοσοκομείου Βέροιας Αντώνης Σαμαράς. Στη φωτογραφία διακρίνονται μαζί του οι ειδικευόμενοι γιατροί Παύλος Ροδίτης και Λάκης Κουσίδης. 

Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τον καθημερινό αγώνα που δίνουν μέσα σε δύσκολες συνθήκες και μακάρι οι προσπάθειές τους να αποτελέσουν φωτεινό παράδειγμα για την κοινωνία. Γιατί η προσφορά στον συνάνθρωπο είναι το υπέρτατο αγαθό!

1 σχόλιο:

  1. Από τις ευχάριστες και ελπιδοφόρες ειδήσεις.. Κάτι τέτοια πρόσωπα πρέπει να επιβραβεύονται από την κοινωνία μας🎄

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ