Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πάει για δύο μεταγραφάρες η «Βασίλισσα»

Έτοιμη να τινάξει την μπάνκα στον αέρα και να φέρει δύο καταξιωμένους ποδοσφαιριστές είναι η διοίκηση της Βέροιας. Οι επιτελείς της «Βασίλισσας» θέλουν να ενισχύσουν το ρόστερ, προκειμένου η ομάδα να εμφανιστεί ακόμα πιο δυνατή στο δεύτερο γύρο και να πάρει την προνομιούχο
θέση για την άνοδο στην Super League 2. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα ενταθούν στο δυναμικό της ένας έμπειρος χαφ και ένας δεξιός μπάκ. Δεν θα πρόκειται για κινήσεις εντυπωσιασμού, αλλά ουσίας. Κατά τ' άλλα σε ρυθμούς προπόνησης βρίσκονται οι παίκτες της Βέροιας μετά το τριήμερο ρεπό που τους έδωσε λόγω Χριστουγέννων ο Κώστας Γεωργιάδης. Στη Βέροια ζουν και αναπνέουν για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Διαγόρα στην Ρόδο. Μια νίκη θα φέρει την ομάδα της Ημαθίας ακόμα πιο κοντά στην κορυφή, μιας και ηξ πρωτοπόρος ομάδα των Τρικάλων αντιμετωπίζοει τον δεύτερο της βαθμολογίας Ιωνικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ