Quantcast

http://picasion.com/

H πιο όμορφη security της Βέροιας

Στη συνείδηση του κόσμου η εργασία του security έχει να κάνει με ανθρώπους με μεγάλη σωματοδομή, ανέκφραστους και πολλές φορές απλησίαστους. Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως, η γυναίκα της φωτογραφίας αποτελεί την εξαίρεση του κανόνα, καθώς έχει καταφέρει να ξεχωρίσει
με την πληθωρική παρουσία της. Ο λόγος για την Ζωή Μαυρίδου, η οποία εδώ και λίγο καιρό προσφέρει τις υπηρεσίες της σε ομάδα ασφαλείας. Κύριο μέλημά της είναι η προστασία των ευπαθών στόχων που έχει αναλάβει και η ασφάλεια του κόσμου, ειδικά όταν στο σημείο παρευρίσκονται μικρά παιδιά, όπως για παράδειγμα το τρενάκι μπροστά από το Δημαρχείο.



Πάντα με ευγένεια, χαμόγελο και άκρατο επαγγελματισμό, η μελαχρινή καλλονή κλέβει τις εντυπώσεις και προκαλεί τα αδιάκριτα βλέμματα. Στόχος για εκείνη είναι να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες, ακόμα και όταν υπάρχουν αντίξοες συνθήκες, με τον υδράργυρο να κυμαίνεται στους μηδέν Βαθμούς Κελσίου. 

Δείτε φωτογραφίες κατά την διάρκεια της εργασίας της στο κέντρο της Βέροιας:







7 σχόλια:

  1. Ωραία η εμφάνιση αλλά ο security ο καλός πρέπει να ξέρει και να δέρνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν χρειαστουμε να δείρουμε κάποιον θα φωνάξουμε
      εσένα

      Διαγραφή
  2. Έχετε δει ποτέ γύρω σας να δείτε πόσες πραγματικά πανέμορφες καλλονες έχει η βεροια?
    Επειδει το προβάλει πολύ δεν σημαίνει ότι είναι και η καλύτερη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όμορφη μεν ναι αλλά σε μια πόλη με τόσες πολλές όμορφες γυναίκες γιατί η αβάντα στην συγκεκριμένη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ