Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νύφη και Γριά έκαναν «ντου» στον Δήμαρχο - Δείτε την αντίδρασή του

Το δρώμενο των Μωμόγερων αναβίωσε το πρωί του Σαββάτου 28 Δεκεμβρίου η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, σηκώνοντας στο πόδι όλη την πόλη με τους χορούς, τις μουσικές, τις κραυγές και τα πειράγματα. Από το πανάρχαιο αυτό δρώμενο που έχει σατιρικό χαρακτήρα, δε γλύτωσε ούτε ο Δήμαρχος, ο
οποίος δέχθηκε ένα ξαφνικό «ντου» από τις δύο «πρωταγωνίστριες» του εθίμου. Η γριά και η νύφη, βλέποντας από μακρυά τον Κώστα Βοργιαζίδη έτρεξαν κατά πάνω του και του έκαναν αγκαλιές και ναζάκια. Μάλιστα, η περιβόητη νύφη του άφησε και ένα κοκκινάδι στο μάγουλο, έτσι για να την θυμάται! Ο Δήμαρχος επέλεξε να... «αμυνθεί» μ' ένα πλατύ χαμόγελο, ενώ συνεχώς δίπλα του είχε τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Αλέξανδρο Τσαχουρίδη.

Δείτε τις φωτογραφίες:







4 σχόλια:

  1. Γριά εννοείς τον τσαχουριδη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δήμαρχος για τα.. πανηγύρια μόνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγω απο βλαζακη που προλαβα μεχρι τωρα
    Ολοι οι δημαρχοι ηταν αχρηστοι.
    Απεχθάνομαι ομως κυριως Χαρούλα Σκουμποπουλο που εχουν να κανουν με την αναπλαση της πολης
    Την καταστροφη της ελιας της πλατειας ορολογιου κ ολο αυτο το παναθλιο αποτελεσμα.
    Αλλα τι να περιμενεις οταν ολος ο συρφετός
    Δημαρχιακό συμβούλιο κλποι παρατρεχάμενοι ειναι κατι χωρικοι απο τον κάμπο που μας κουβαληθηκαν. Κατι Λαζαρηδιδες κλπ τσόκαρα που κανανε την Βέροια σαν το κωλοχωρι τους.
    Καλα ο τελευταίος ο δήμαρχος είναι μια κατηγορία μόνος του οπως κ ο Παπαδόπουλος ο αντιδήμαρχος. Μόνο για τσιπουρα στις ταβέρνες είναι αυτοι οι 2 οι περίεργοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. απο μαγουλάκι σκίζουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ