Quantcast

http://picasion.com/

Μουζουράκης Vs Φουρέιρα: Ποιος νίκησε στις προτιμήσεις του κόσμου;

Μέσα σε δύο εικοσιτετράωρα η Βέροια έζησε δύο πολύ μεγάλες συναυλίες. Η πρώτη ήταν με αφορμή το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και η δεύτερη για την γιορτή σοκολάτας. Από την μια πλευρά, ο Πάνος Μουζουράκης με το συγκρότημα του και από την άλλη, η εκρηκτική Φουρέιρα
με το εντυπωσιακό μπαλέτο της. Όπως ήταν αναμενόμενο, μεταξύ των πολιτών άρχισαν οι πρώτες συγκρίσεις για το ποια συναυλία ήταν καλύτερη. 

Καταρχάς, από πλευράς προσέλευσης κόσμου, η Φουρέιρα νίκησε κατά κράτος τον Μουζουράκη. Η διαφορά ήταν εμφανής, τόσο στους γύρω δρόμους, όσο και περιμετρικά της σκηνής. 

Από άποψη θεάματος, τα βεγγαλικά που έπεσαν κατά την είσοδο της Φουρέιρα στη σκηνή, έκλεψαν τις εντυπώσεις, ενώ τα γλυκίσματα που προσφέρθηκαν δωρεάν από τους Ζαχαροπλάστες της Βέροιας έδωσαν μια έξτρα απόλαυση και... πόντους!

Έπειτα έρχεται και η σύγκριση των δυο καλλιτεχνών, αν και πρόκειται εντελώς διαφορετικές κατηγορίες. Ο Πάνος Μουζουράκης από τη μία, ένας ιδιότυπος performer με χιούμορ, αυθορμητισμό και τρέλα, έχει το δικό του κοινό που τον ακολουθεί στις εμφανίσεις του. Δε θα ήταν ψέμα αν πούμε πως η συμμετοχή του ως coach στο «The Voice» είναι αυτή που του έχει δώσει πολλούς φαν, ειδικά μικρών ηλικιών.
Λίγο παράσταση, λίγο μουσική, λίγο γνωστά και λίγο πιο άγνωστα τραγούδια, κράτησε για 2 περίπου ώρες το κοινό, με το πιο θερμό χειροκρότημα να κερδίζουν τελικά οι δυο Βεροιώτισσες πρώην παίκτριες του VOICE που ανέβηκαν για λίγο μαζί του στη σκηνή. 

Η Ελένη Φουρέιρα από την άλλη, η απόλυτη show-woman της ελληνικής μουσικής σκηνής αυτή τη στιγμή, με διεθνή καριέρα και τεράστια απήχηση στις νεαρές ηλικίες, ήταν ισοπεδωτική, με εξωπραγματικό χορό και σκηνική παρουσία με αποτέλεσμα να γνωρίσει την αποθέωση. Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε, ο κόσμος από κάτω δεν σταμάτησε να ουρλιάζει και να χορεύει μαζί της.
Εκτέλεσε «τίμια» το πρόγραμμά της, αν και πιο σύντομο από ότι θα ήθελε το κοινό της Βέροιας, ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την πρόσκληση, ανέβασε και δυο θεατές να χορέψουν μαζί της και αποχώρησε... επαγγελματίας.

Οπότε, αν συγκρίνουμε κόσμο, ουρλιαχτά και αποθέωση, μάλλον καταλήγουμε σε σκορ Μουζουράκης - Φουρέιρα σημειώσατε 2! Αλλά περί ορέξεως...


Καλά Χριστούγεννα!

7 σχόλια:

  1. βρήκε ψωμάκι ο Βεροιώτης και βαράει.
    προτείνω τραινάκι vs φεστιβάλ σοκολάτας.
    να βγει και της πρωτοχρονιάς το δώρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βεροιωτη κοψε της μ@λ@κ@@ς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού δεν σας άρεσε γιατί το διαβάσατε και κάνατε και σχόλιο; Πού τα πουλάτε αυτά; Τέτοια μας αρέσουν. Βεροιώτη συνέχισε έτσι !

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22 Δεκεμβρίου 2019 - 9:45 μ.μ.

      Δεν το διαβασα, μονο να αφησω σχολιο ηρθα

      Διαγραφή
  3. Πόσο υπερβολη ποιες 2 ώρες τραγουδισε ο Μουζουράκης 45 λεπτά μόνο κ πολύ άσχετο μπλα μπλα πήρε τα 10 χιλιάδες ευρώ μια χαρά του ήρθε πόσο δημοτικά τέλη θα πληρώσουμε άραγε; Όσο για Φουρέιρα ντίβα η κυρία περίμεναν τα παιδιαμιαμιση ώρα μέσα στο κρύο κ τελικά δεν είδαμε τίποτα η μόνη που εποφεληθηκε ήταν η ελιά ως συνήθως κολλητοί του δημάρχου για υποστηριχτές στο τζάμπα Ελλάς το μεγαλείο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Των οικιών ημών εμπιπραμένων, ημείς άδομεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ