Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η νέα χειμερινή collection MINERVA στη Βέροια

Στη πόλη της Βέροιας, Μεγάλου Αλεξάνδρου 32, θα βρείτε το κατάστημα της MINERVA. Η νέα χειμερινή collection, περιλαμβάνει πιζάμες και εσώρουχα που καλύπτουν μια ευρεία γκάμα γραμμών και υφασμάτων, για τον άνδρα, τη γυναίκα και το παιδί. Στις γυναικείες πιζάμες, δίνεται έμφαση στις
αποχρώσεις του ροζ-γκρι, καρό σε ζεστούς χρωματισμούς, ρομαντικά floral αλλά και μια μεγάλη ποικιλία από παιχνιδιάρικα all over που κυριαρχούν στη φετινή σεζόν.

Στις ανδρικές πιζάμες θα βρει κανείς ποικιλία υφασμάτων όπως το διαχρονικό punto di roma, το εξαιρετικό βελούδο και φυσικά το απόλυτο βαμβακερό single jersey. Επιλογές που καλύπτουν όλες τις ηλικίες αλλά και τις προτιμήσεις από μοντέρνα prints, καρό και ρίγες σε κλασικά και διαχρονικά σχέδια.

Ενώ, η φετινή συλλογή για το βρέφος και το παιδί, συνδυάζει την αξεπέραστη ποιότητα MINERVA για αγόρια και κορίτσια έως 16 ετών. Με υφάσματα υψηλής ποιότητας και μαλακά που δεν ερεθίζουν το δέρμα. Με αντοχή στο χρόνο και τη χρήση, χωρίς να χάνουν τη φόρμα τους. Βρεφικές και παιδικές πιζάμες αλλά και εσώρουχα με χαριτωμένα τυπώματα που κάθε παιδί και γονιός θα λατρέψει!

Επισκεφτείτε το κατάστημα MINERVA, Μεγάλου Αλεξάνδρου 32 και επωφεληθείτε από τις μεγάλες προσφορές των Χριστουγέννων.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ