Quantcast

http://picasion.com/

Μετωπική σύγκρουση περαστικού με... σκυλιά στη Βενιζέλου

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης 19 Δεκεμβρίου σ' έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Βέροιας. Ένας άνδρας, ηλικίας 54 ετών, την στιγμή που περπατούσε στο πεζοδρόμιο της οδού Βενιζέλου δέχθηκε επίθεση από αδέσποτα ζώα. Πιο συγκεκριμένα, δύο σκυλιά
μεγάλου μεγέθους, που έτρεχαν με μεγάλη ταχύτητα, έπεσαν επάνω του, με αποτέλεσμα να τον «πετάξουν στον αέρα» και να «σκάσει» στο έδαφος με δύναμη. Τα σκυλιά συνέχισαν την πορεία τους, ενώ ο άτυχος άνδρας έπεσε κάτω ζαλισμένος. Αμέσως, στο σημείο έσπευσαν οι περαστικοί για να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες. Λίγα λεπτά αργότερα, ο 54χρονος ζεστός ακόμα από το χτύπημα, θεώρησε πως είχε αποφύγει τα χειρότερα και κατευθύνθηκε προς την οικεία του. Δυστυχώς, όμως για εκείνον, την επόμενη ημέρα ξύπνησε με φρικτούς πόνους στα γόνατα, με αποτέλεσμα να επισκεφθεί τον ορθοπεδικό του. Ο γιατρός διέγνωσε ρήξη του έσω συνδέσμου. Ένας τραυματισμός που θα τον κρατήσει για έναν ολόκληρο μήνα στο κρεβάτι και θα τον υποχρεώσει να χάσει πολλές εργατοώρες. 

Φωτό αρχείου

14 σχόλια:

  1. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΤΟ... STOP! ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Η... ΤΡΟΧΑΙΑ!
    ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ!
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκυλοδιαδρομος αμεσα στη πολη μας!!! Οπως στο Αμστερνταμ εχουν για τα ποδηλατα! Απλα πραγματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχ....τι αλλο θα ακουσουμε....χαχαχαχαχ....

      Διαγραφή
  3. Να πάει στην αστυνομία και να καταθέσει μήνυση κατά του δήμου Βέροιας..Να ζητήσει αποζημίωση και θα την πάρει.. Υπάρχουν δεδικασμένες αποφάσεις.. Μην φοβάστε να κάνετε μηνύσεις..Ο νόμος είναι σαφέστατος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστος ,,μηνυση για να δουλεψουν λιγο οι ξυστες του Δημου

      Διαγραφή
  4. αυτα τα 2 συγκεκριμένα σκυλα ειναι; γιατι αυτα τα 2 σε μενα μου φερονται πολυ φιλικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οι κωλ...ε φιλοζωοι θα βγουν και θ πουν οτι δεχτηκαν σεξουαλικη παρενοχληση τα σκυλια κ γιαυτο αντεδρασαν με αυτο τον τροπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. περαστικά στον άνθρωπο. η περιγραφή φαίνεται λιγουλάκι υπερβολική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλύτερα να τα ταιζετε παρά να τα χτυπατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "με αποτέλεσμα να τον «πετάξουν στον αέρα» και να «σκάσει» στο έδαφος με δύναμη". διαβάστε τη συνεχεία στο επόμενο και τελευταίο τεύχος της χρονιάς που θα κυκλοφορήσει στις 28/12/2019.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κάποιοι αμόρφωτοι εδω μέσα αντι να τα βάζετε με τα ζώα βάλτε τα με τις κωλοκυβερησεις που ψηφίζεται και δεν εφαρμοζουν τους νόμους δεν γίνονται έλεγχοι για τσιπάκι ! Και με τις ηλίθιες πεποιθήσεις που υποστηρίζεται οι περισσότεροι. Εσυ άνθρωπε οταν γεννιέσαι δεν σε ρωτάνε,ούτε και το ζώο λοιπόν έρχεται σε ενα κόσμο που ΕΣΥ ο άνθρωπος είσαι υπεύθυνος για αυτο. Εσύ που πηρες καποτε ενα σκύλο για την κόρη σου για τον γιο σου για εσένα τον ίδιο και δεν μπόρεσες να ανταπεξέλθεις στην ευθύνη του. ΕΣΥ που το άφησες αδέσποτο μετά. ΕΣΥ που δεν το στειρώσες! ΕΣΥ βγαίνεις τώρα να κατηγορήσεις ποιόν ακριβώς?? Τους ανθρώπους που κάνουν την δουλειά που ΕΣΥ δεν μπόρεσες ? Να κοιταχτητε στους καθρέφτες σας ολοι εσείς που το παίζεται αντί φιλόζωοι και να αναλογιστείτε πόσοι απο εσάς δεν αντεξατε την ευθύνη ενός ζώου συντροφιάς. Που βγαίνουν εξω μαμαδες και μπαμπάδες με τα παιδια τους και δεν τους έχετε εξηγήσει πως συμπεριφερόμαστε οταν βλέπουμε ενα σκυλί εξω,που τα τρομάζετε και μετά φοβούνται τα παιδια σας και τρέχουν,ΜΆΘΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΆΚΙ ΘΑ ΤΡΈΞΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΊ ΚΑΙ ΉΡΕΜΟ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΉΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΊΞΕΙ.ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΡΟΜΆΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΈΧΕΤΕ ΜΙΛΉΣΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΕΙ. Και αυτο το παιδί θα μεγαλωσει με μια λάθος αντίληψη περι ζώων. Μην μιλάτε λοιπόν και κατηγορείται τα ζώα που γεννιούνται χωρίς να το θέλουν ΜΕΝΟΥΝ ΕΞΩ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΔΡΌΜΟ ΕΞΑΙΤΊΑΣ ΣΑΣ! ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΆΓΡΙΑ ΕΞΑΙΤΊΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΈΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΏΣΕΙΣ ΑΝ ΠΕΤΆΣ ΠΕΤΡΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΚΎΛΟ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙΣ. Αντι να κρίνεται τους πάντες και τα πάντα σηκωθητε οι μάγκες του καναπέ και υιοθετήστε κανα αδεσποτακι να βελτιωθεί η κατάσταση.Στηρωστε τα ζωα σας και ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΜΗΝ ΥΙΟΘΕΤΗΤΕ! ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΥΟΝ ΚΑΝΑΠΈ ΤΊΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΆΖΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε αρκετά που γράφεις ( με άσχημο, επιθετικό και προσβλητικό τόνο όμως ) έχεις δικιο. το προβλημα ομως υπαρχει και μαλλον χειροτερεύει. ο τροπος αντιμετωπισης που παρουσιάζεις εχει προταθεί πολλές φορές και δεν έδωσε λύση έστω μερική και φαίνεται ότι τελικά δεν μπορεί να είναι η απάντηση στο πρόβλημα. αρα πρεπει να γινει κατι άλλο. και οι ανθρωπινες φυλακές δεν είναι σε καλη κατασταση και δεν πληρούν τις σύγχρονες προδιαγραφές άλλα δεν αφήνουμε τους επικίνδυνους να κυκλοφορούν έξω και ελεύθερους για το λόγο αυτό. για την ανομία τους τις περισσότερες φορές φταίει η ίδια η κοινωνία που δημιουργεί και τα αδέσποτα.

      Διαγραφή
    2. 7:54 μ.μ και εμεις αγαπαμε τα σκυλια αλλα δεν γραφουμε μανιφεστα. ψαξου με καμια μκο για σκυλια (εμεταλευση, κακοποιηση και τα συναφη).

      Διαγραφή
  10. Εκτός απο τους νόμους που ΠΡΕΠΕΙ να εφαρμόζονται πρέπει και ο καθένας μας ξεχωριστά να βοηθάει την κατάσταση με τα αδέσποτα,κρίνοντας και βρίζοντας τον κάθε "φιλόζωο" χωρίς να είμαι απόλυτα με το μέρος τους γιατί εχω ακούσει και εχω δει πολλά παράλογα απο μεριάς τους, τουλαχιστον στην Βέροια δεν θα βρεθεί λύση!
    Και όσο για τους επικίνδυνους και την ανομία στην Ελλάδα δεν συμφωνώ και πολυ μαζι σου δεν βρίσκονται όλοι στην φυλακή ουτε καν το μεγαλύτερο ποσοστό αυτων των εγκληματιών και μιλάω με προσωπική εμπειρία κλοπής που δέχθηκα και ειχα επαφή με το αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης! Θα τρομάξεις όπως κι εγω αν ακούσεις τα λόγια των αστυνομικών περί του θέματος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ