Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με απουσίες για νέο τρίποντο η Βέροια κόντρα στον Ιάλυσο

Τη δεύτερη διαδοχική της νίκη υπό την τεχνική καθοδήγηση του Κώστα Γεωργιάδη θα διεκδικήσει την Κυριακή (8/12) η Βέροια απέναντι στον Ιάλυσο Ρόδου. Η «Βασίλισσα του Βορρά» δοκιμάζεται στο «σμαραγδένιο» νησί με μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών, οι οποίοι θα της επιτρέψουν να προσεγγίσει ακόμη περισσότερο την κορυφή της Football League σε συνδυασμό, βεβαίως, με πιθανές απώλειες των Τρικάλων και του Ιωνικού, οι οποίοι προπορεύονται στη βαθμολογία. Το αρνητικό για το σύνολο του Κώστα Γεωργιάδη είναι οι απουσίες, οι οποίες αυξήθηκαν ακόμη περισσότερο μετά την τελευταία προπόνηση.

Συγκεκριμένα, πλην του τραυματία Κανούλα και των ανέτοιμων Λεφίδη, Ιωάννου, εκτός αποστολής έμειναν, επίσης, και οι Μουρατίδης, Σκαθαρούδης, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από ιώσεις.

Την αποστολή της Βέροιας, η οποία αναχωρεί το πρωί του Σαββάτου (7/12) αεροπορικώς για τη Ρόδο απαρτίζουν οι Βοσνιάδης, Μπλατσιώτης, Μαραγκός, Πεταυράκης, Πέντα, Ζούρκος Ν., Μεληκιώτης, Ταϊρης, Χαντζάρας, Μανιώτης, Ζούρκος Αλ., Σιμόνι, Πασάς, Βεργώνης, Μουχάλης, Στάμου, Πολύζος, Μπλέτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ