Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Απόψε το live του Βεροιώτη Κωνσταντίνου Τσιμούρη στο VOICE

Ψηφίζουμε για να τον στείλουμε ημιτελικό!
Το πρώτο live του «The Voice of Greece» απόψε και στη σκηνή του μουσικού reality αναβαίνει ο Βεροιώτης Κωνσταντίνος Τσιμούρης. Ο πρώην παίκτης της Ελεονώρας Ζουγανέλη και πλέον παίκτης του Σάκη Ρουβά, αφού τον «έκλεψε» στα Battles, έχει απόψε μόνο 5 λεπτά, όσο διαρκεί η εμφάνισή του, για να πείσει το κοινό να τον ψηφίσει και να τον περάσει στην επόμενη φάση του ημιτελικού. Τα νούμερα και οι κωδικοί στα οποία θα μπορούμε να τον ψηφίσουμε θα εμφανιστούν στις οθόνες μας κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του. Ο Κωνσταντίνος, μέσω των social media, ευχαρίστησε τον κόσμο που του έχει συμπαρασταθεί μέχρι σήμερα και καλεί τον κόσμο να τον στηρίξει για ακόμα ένα βήμα στον ημιτελικό. Ραντεβού στις 21:00 στον ΣΚΑΪ λοιπόν!

Δείτε το μήνυμα του Κωνσταντίνου:

Κι έτσι φτάσαμε στο πρώτο live του #thevoiceofgreece !
Η αγάπη και η συμπαράστασή σας μέχρι σήμερα ήταν εκπληκτική και μου έδωσε δύναμη για όσα περάσαμε!

Σήμερα η βοήθειά σας θα με κάνει να προχωρήσω ακόμα παραπέρα, στον ημιτελικό του show και ακόμα πιο κοντά στη γραμμή του τερματισμού! Ο κωδικός και το τηλέφωνο που ψηφίζουμε θα φαίνεται στην τηλεόραση την ώρα που θα τραγουδάω! Θα μπορείτε -όσοι το επιθυμείτε- να με ψηφίσετε μόνο τα 5 λεπτά που θα είμαι στη σκηνή, οπότε βάλτε στα κινητά φωτιά για να περάσουμε με φόρα παρακάτω!!!

Σας φιλώ γλυκά και θα σας δω απόψε στην τηλεόραση του #skaitv στις 21:00!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ