Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Λάμψη, ομορφιά και άρωμα Βιέννης στο Δικαστικό Μέγαρο

Έκλεψαν τις εντυπώσεις οι όμορφες δικηγορινές
Μπορεί στην συνείδηση του κόσμου, τα Δικαστήρια να αποτελούν έναν προορισμό που δεν θα ήθελαν να τον επισκεφθούν, ωστόσο το βράδυ της Δευτέρας 23 Δεκεμβρίου, το συγκεκριμένο μέρος υπήρξε ο πιο must εορταστικός προορισμός. Ο
Δικηγορικός Σύλλογος και η ΚΕΠΑ διοργάνωσαν με απόλυτη επιτυχία, μια μαγική βραδινή εορταστική συναυλία, με κλασικά αριστουργήματα – αγαπημένα έργα γνωστών συνθετών.





Το φουαγιέ του Δικαστικού Μεγάρου Βέροιας γέμισε από βιεννέζικους χορούς, πασίγνωστες μελωδίες και ταξίδεψε τους ακροατές στην ονειρεμένη Βιέννη, με αγαπημένες άριες από την Νυχτερίδα του Στράους, με επιλογή από έργα από τους Ουγγρικούς Χορούς του Μπραμς, με βαλς από την «Ωραία Κοιμωμένη» και τον «Δεκέμβρη» του Τσαϊκόφσκι σε μεταγραφή για Τρίο με πιάνο και τέλος με Βαλς και Πόλκες του Johann Strauß Sohn (1825 – 1899) Wiener Bonbons Op. 307 και Tritsch – Tratsch – Polka Op. 214 και φυσικά τον Γαλάζιο Δούναβη σε μεταγραφή για Βιολί, Βιολοντσέλο και Πιάνο.





Ένα μουσικό ταξίδι με αφετηρία τη Βιέννη σε όλη την Ευρώπη, τη Ρωσία και μέχρι την Αργεντινή. Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Χρήστος Γρίμπας (βιολοντσέλο), ο Νίκος Ζαφρανάς (πιάνο), ο Γιώργος Κανδυλίδης (βιολί), ενώ την οργάνωση της εκδήλωσης είχε η Νανά Καραγιαννίδου. Αξίζει να σημειωθεί πως τα έσοδα θα διατεθούν για την οργάνωση του Ιατρείου του Δικαστικού Μεγάρου Βέροιας.


6 σχόλια:

  1. Ένα θα σου πω, έτριζαν τα δόντια και οι μασέλες τους από το κρύο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγα μην εχουν δοντια και μασελες για να τριξουν...και τα ουλα θα τους πεσουν σε λιγο...

      Διαγραφή
  2. Αυτή η ξανθιά είναι η καινούρια Πατούλενα ; μη ρωτήσετε ποια ξανθιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΙΜΑ ΔΑΚΡΥΑ ΚΙ ΙΔΡΩΤΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διψα για γκαλα, πεινα για μπουφεδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ