Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κρούσματα ανεμοβλογιάς στο κέντρο φιλοξενίας Αγίας Βαρβάρας Βέροιας

Νόσησαν και ενήλικες
Σημαντικός αριθμός παιδιών που διαμένουν στη δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στην Αγία Βαρβάρα Βέροιας έχουν νοσήσει από τον ιό ανεμοβλογιάς. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του veriotis.gr το τελευταίο μήνα έχουν καταγραφεί 10 περιστατικά
ανηλίκων που νόσησαν, όμως το πιο ανησυχητικό είναι ότι έχουν νοσήσει και 2 ενήλικες. Η νόσος, ειδικά όταν προσβάλει ενήλικες είναι πολύ πιο σοβαρή και μπορεί να οδηγήσει σε επιπλοκές. 

Μάλιστα σήμερα, ένας 22χρονος με τον ιό της ανεμοβλογιάς διακομίστηκε για προληπτικούς λόγους από το κέντρο φιλοξενίας στο Νοσοκομείο Βέροιας, σημαίνοντας συναγερμό στις αρχές. Την ίδια στιγμή, γίνεται προσπάθεια να συγκεντρωθεί μεγάλος αριθμός εμβολίων για τους φιλοξενούμενους και εργαζόμενους στις Βαρβάρες, αλλά και για το ιατρικό - νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου.

Για τα κρούσματα ανεμοβλογιάς έχει ενημερωθεί τόσο το ΚΕΕΛΠΝΟ, όσο και τα σχολεία στα οποία φοιτούν οι μαθητές από τη δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών Βέροιας.

7 σχόλια:

  1. Να πάνε οι αλληλέγγυοι να τους συμπαρασταθούν,η''ΕΛΜΕ'' , οι του ΣΥΡΙΖΑ και
    η ''Λαϊκή Συσπείρωση''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού τους κουβαλάτε, εμβολιαστε τους κιόλας!!!! Στέλνετε παιδάκια στα σχολεία (και καλά κάνετε) χωρίς έλεγχο κανένα είναι δυνατόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε είστε καλά θέλετε να μας ξεκανετε μπολιασμα από το καράβι πριν πατήσουν γη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τα ανήλικα που νόσησαν δεν πιστευω να είναι τιποτα 25 χρονών?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κανένα ευχέλαιο να κάνουμε στο στρατοπαιδο,μάτι θα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι δυεπ θα συνεχίσουν να λειτουργούν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επίσης ιλαρά,φυματίωση,ελονοσία,και ότι άλλη ξεχασμένη αρρώστια.
    Καληνύχτα Ελλαδιστάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ