Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Από τα terrain της Κένυας, στη Βέροια για τον Φιλίππειο Δρόμο

Στη Βέροια βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο Κενυάτης δρομέας Amos Coech Limakori, με αφορμή τη συμμετοχή του την Κυριακή το πρωί στον 8ο Φιλίππειο Δρόμο Βεργίνα - Φράγμα Αλιάκμονα - Βέροια. O Amos Coech ανήκει στην ελίτ λίστα των καλύτερων δρομέων αντοχής του κόσμου με ατομικές επιδόσεις στον
Μαραθώνιο 2:11:45, στα 10χλμ. 28:00 και στον Ημιμαραθώνιο 1:02:50. Το απόγευμα του Σαββάτου, ο Κενυάτης αθλητής παρακολούθησε τους τρεις αγώνες στο κέντρο της Βέροιας, ενώ σήμανε και την εκκίνηση των 1800 μέτρων μαθητών Γυμνασίου.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των Σαββατιάτικων αγώνων, μετέβη στο Δημαρχείο όπου, συνοδευόμενος από την Πρέσβη της Κένυας Βίκυ Πανταζοπούλου, παραχώρησε συνέντευξη τύπου, με θέμα τον τρόπο προπόνησης των Κενυατών δρομέων, την επιλογή του terrain και τις διατροφικές και καθημερινές αθλητικές συνήθειές τους. 
Παράλληλα, ο Κώστας Σταμούλης, που παρέμεινε ένα μήνα στο Iten της Κένυας την πόλη των πρωταθλητών των μεγάλων αποστάσεων και συνόδευσε στη Βέροια τον Amos, παρουσίασε ένα βίντεο από την περιοχή και τους δρομείς, ενώ αναφέρθηκε στη δική του εμπειρία. Δείτε φωτογραφίες:















1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ