Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κόλλησαν στο 0-0 Ιωνικός και Βέροια

Ισόπαλο 0-0 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Ιωνικό και τη Βέροια με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να εκμεταλλευτούν την ήττα των Τρικάλων το Σάββατο από τη Νίκη Βόλου. Έτσι δεν μείωσαν ακόμα περισσότερο τη διαφορά από την πρώτη θέση παίρνοντας από ένα βαθμό. Τόσο η Βέροια όσο και
ο Ιωνικός παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Νίκαιας με στόχο το τρίποντο που θα τους έφερνε σε απόσταση βολής από τα Τρίκαλα. Αυτό δεν ήρθε όμως με τις δύο ομάδες να μένουν στο στείρο 0-0. Στη Βέροια ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ που πέτυχε ο Αλμπέρτο Σιμόνι.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Κουρεπίνης, Κολλαράς, Γκοτσούλιας, Μακρίδης (60′ Βλαχομήτρος), Κρητικός, Καλλέργης (80′ Καλογέρης), Σμυρλής (41′ Μάναλης), Ιωάννου, Τιεντσέ, Φουρλάνος, Μουστάκης.

ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Μαραγκός, Στάμου, Πολύζος, Βεργώνης, Ν. Ζούρκος (90+3′ Ταϊρης), Πέντα (81′ Κανούλας), Πασάς, Σιμόνι (73′ Μπλέτσας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ