Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τι googlαραν περισσότερο οι Έλληνες το 2019;

Μας «έδωσε στεγνά» η Google - Δείτε τις λίστες και τα συμπεράσματα... δικά σας!
Το 2019 φεύγει σε λιγότερο από 20 ημέρες και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Google έδωσε στη δημοσιότητα τις λίστες με τις top 10 αναζητήσεις των χρηστών του διαδικτύου
παγκοσμίως και σε κάθε χώρα ξεχωριστά, μέσα από τα στοιχεία του «Year in Search 2019». Η λίστες είναι χωρισμένες σε 6 κατηγορίες, αθλητικά, διασημότητες, ερωτήσεις «Τι είναι...», συνταγές, τηλεοπτικές εκπομπές και ταχύτερα αυξανόμενες αναζητήσεις και τα αποτελέσματα για τους χρήστες στην Ελλάδα χαρακτηρίστηκαν «περίεργα» για κάποιους έως και... «δεν υπάρχει σωτηρία» για κάποιους άλλους.
Σε μια χρονιά με 3 εκλογικές αναμετρήσεις και 5 κάλπες σε 3 Κυριακές, οι Έλληνες έκαναν viral αναζήτηση τη Eurovision, την ώρα που προσπαθούσαν απεγνωσμένα να φτιάξουν γαριδομακαρονάδα. Τι έψαξαν περισσότερο όμως οι Έλληνες χρήστες του διαδικτύου το 2019; Ποιο πρόσωπο googlαραμε πιο πολύ; Ποια γεγονότα μας τράβηξαν την προσοχή και ενημερωθήκαμε για τις εξελίξεις τους μέσα από το ίντερνετ; Δείτε τις λίστες με τις top 10 αναζητήσεις και τα συμπεράσματα δικά σας!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ