Quantcast

http://picasion.com/

Με γλυκά, ευχόδεντρο και Άγιο Βασίλη γιόρτασαν στο Σέλι

Ατραξιόν της εκδήλωσης το Χριστουγεννιάτικο Κάρο
Μια πολύ όμορφη εορταστική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 26 Δεκεμβρίου στο Σέλι. Ο Πολιτιστικός Τουριστικός Όμιλος έδωσε ραντεβού στην κεντρική πλατεία του χωριού και γιόρτασε μαζί με τους κατοίκους τα «Γλυκά
Χριστούγεννα» με μουσική, ζεστή σοκολάτα, donuts και στολίζοντας το ευχόδεντρο με ρόδια - ευχές για καλό σκοπό. Στους μικρούς φίλους, ο Άη Βασίλης μοίρασε σακουλάκια με γλυκά, ενώ έκαναν και μια βόλτα με το Χριστουγεννιάτικο κάρο και διασκέδασαν με τους ανιματέρ!

Δείτε φωτογραφίες:









































6 σχόλια:

  1. φήμες λένε ότι είχε και 3 τουρίστες. Χριστός ετέχθη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμείς είμαστε εμείς. Εσείς είστε ο ΚΑΝΕΝΑΣ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταρχειν χρόνια πολλά!!! Παντε να δείτε τη γίνετε στον Άγιο Αθανάσιο δίπλα!! Στα Καλάβρυτα!! Στο Περτούλι!!και αλλα ένα σωρω μερη και τη γίνετε σε εσάς εδώ με τη μιζέρια την στενοκεφαλια και το ρουφιανιλικη σας!! Αν δεν τους τα χωνανε στην προηγούμενη εκδήλωση που κάνανε για το άναμμα του δέντρου??? Ούτε τόσοι θα ήτανε!! Προσβλήθηκαν!!! Γι'αυτό!! Αλλά!!! Το δεκαπενταύγουστο ε!! Χαμός!! Καλοκαίρι ζεστά τώρα που να ανάψουμε σόμπες και καλοριφέρ στα σπίτια οι χουβαρταδες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το πρόβλημα σου ποιο είναι? Εδώ μιλάμε για μια εκδήλωση που έγινε από τον πολιτιστικό σύλλογο του χωριού και όχι για όλο το Σέλι. Καλύτερο θα ήτανε να επιβραβεύονται αυτές οι προσπάθειες και όχι να ασχολούμαστε με το εάν θα ανάψουμε σόμπες ή καλοριφέρ. Καμία σχέση το ένα με το άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εχετε μεγαλο προβλημα.Πειτε ενα μπραβο στα παιδια.τι θα παθετε?ντροπη σας.παντως με τοσο που ασχοληστε μαζι τους τελικα τους υπερδιαφημιζετε παρα τους κανετε κακο στην αποτυχημενη προσπαθεια σας να τους δυσφημησετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ