Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γκίμας: «Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για αυτή την ομάδα που δίνει το 101%»

Στις καθιερωμένες δηλώσεις προχώρησαν οι προπονητές των ομάδων μπάσκετ Φιλίππου Βέροιας και Χαρίλαου Τρικούπη κ.κ. Γκίμας και Καλαμπάκος, μετά το τέλος της μεταξύ τους αναμέτρησης στο ΔΑΚ Βικέλας και την ήττα του Φιλίππου με σκορ 66-81. Ο Δημήτρης Γκίμας χαρακτήρισε τη νίκη της αντίπαλης ομάδας
δίκαιη, ενώ έδωσε στους παίκτες του πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια που έκαναν, λέγοντας ότι πρέπει όλοι να είναι περήφανοι για αυτή την ομάδα που δίνει το 101% του εαυτού τους. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους στο παρακάτω video:

2 σχόλια:

  1. Στο τέλος, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά και στους κακόβουλους-κακεντρεχείς, θα σωθεί αυτή η ομάδα και έστω και ετεροχρονισμένα, όλος ο κόσμος της Βέροιας ( μπασκετικός και μη), και θα νιώσει περήφανος αλλά και θα έρθει πιο κοντά σε αυτήν την ΟΜΑΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Φιλίππου!!! Πολύ καλό παιχνίδι αποτέλεσμα: Φίλιππος 66 - 81 (Μεσολόγγι 60 + Διαιτησία 21)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ