Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έτοιμη για την επιστροφή, παρ' όλα τα χτυπήματα της μοίρας

Ήταν μια από τις πιο δύσκολες χρονιές για εκείνη. Το 2019 έχει συνδεθεί στην καρδιά της, ως η χρονιά που έχασε τα δύο πιο αγαπημένα της πρόσωπα. Λένε ότι ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός, ωστόσο οι αναμνήσεις δεν φεύγουν ποτέ από το μυαλό. Ο λόγος φυσικά για την πανέμορφη Βεροιώτισσα Αθηνά Βαφείδου,
η οποία μέσα σε λίγους μήνες, έχασε τόσο τον σύντροφό της Γιώργο Ξενίδη, όσο και τον πατέρα της Στέφανο Βαφείδη. Η πετυχημένη Fashion Blogger με την σπουδαία καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό, καλείται πλέον να μαζέψει τα κομμάτια της και να ξανασταθεί στα πόδια της. Πρέπει να λειτουργήσει σε επαγγελματικά πρότυπα. Ο χώρος της showbiz είναι ιδιαίτερα απαιτητικός και οι υποχρεώσεις πάρα πολλές. Θεωρείται σίγουρο πως η μελαχρινή καλλονή έχει την δύναμη να αντεπεξέλθει παρ' όλα τα χτυπήματα της μοίρας που δέχθηκε. Άλλωστε είναι 100% επαγγελματίας και έχει μεγάλη εμπειρία να διαχειρίζεται τέτοιες καταστάσεις.

1 σχόλιο:

  1. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ LINK ΑΠΟ ΤΟ BLOG THΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ