Quantcast

http://picasion.com/

Επίσκεψη αγάπης του 1ου ΓΕΛ στο Γηροκομείο

Συγκινητική επίσκεψη αγάπης πραγματοποίησε το 1ο Γενικό Λύκειο της Βέροιας και πιο συγκεκριμένα μια ομάδα μαθητών της Γ’ Λυκείου με τη συνοδεία των εκπαιδευτικών το πρωί της Παρασκευής 20 Δεκεμβρίου 2019 στο Γηροκομείο της πόλης μας. Η υποδοχή από τον Διευθυντή του Γηροκομείου και τους τροφίμους ήταν ιδιαίτερα θερμή. Οι μαθητές έψαλλαν τα κάλαντα στους γέροντες και τις γερόντισσες του ιδρύματος, χόρεψαν, τραγούδησαν μαζί και αντάλλαξαν ευχές. Στο τέλος ο Διευθυντής που οργάνωσε την επίσκεψη μαζί με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, παρέδωσε και ένα συμβολικό χρηματικό ποσό για τις ανάγκες του γηροκομείου ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Αξίζουν συγχαρητήρια στους μουσικούς του σχολείου, σε όλα τα παιδιά, αλλά και στην φιλόλογο Πάσχου Ευγενία και στον θεολόγο Μπάλτο Ιωάννη που ανέλαβαν την διοργάνωση της επίσκεψης αυτής.

1 σχόλιο:

  1. Bravo.Ανθρωποι κοντά σε ανθρώπους .Νειατα κοντά στα γηρατειά.Ειναι συγκλονιστική μια επίσκεψη σε ένα γηροκομείο.Η ζωή είναι μικρή και εκεί το καταλαβαίνεις καλύτερα από όπου οπουδήποτε αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ