Έλεγχοι για παρεμπόριο στα σύνορα με Βουλγαρία και Τουρκία

Στα Ελληνοβουλγαρικά και Ελληνοτοτουρκικά σύνορα ξεκίνησαν οι πρώτες επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου. Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ - ΜΠΕ δεκάδες, επαγγελματικά και μη, οχήματα ελέγχονται από τις υπηρεσίες της γενικής γραμματείας Εμπορίου και
Προστασίας του Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, σε συνεργασία με τις τοπικές Αστυνομικές Αρχές, τις υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών και τις περιφερειακές υπηρεσίες Ανάπτυξης, προκειμένου να διαπιστωθεί η νόμιμη διακίνηση αγαθών προς την χώρα μας.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, πρόκειται για τις πρώτες επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου που πραγματοποιούνται στα Ελληνοβουλγαρικά και Ελληνοτουρκικά σύνορα, μετά τη σύσταση του Συντονιστικού Κέντρου Εποπτείας Αγοράς και Αντιμετώπισης Παρεμπορίου (ΣΥΚΕΑΑΠ). Παράλληλα, σημειώνεται ότι κλιμάκια ελέγχων επιχειρούν σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ