Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκπτωση -20% για την κατασκευή νέου eshop ή αναβάθμιση παλιού με το NagaCommerce

Μια εορταστική προσφορά από εμάς για την επιχείρηση σας που θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τη νέα χρονιά με άλλη οπτική, νέες ελπίδες και νέους στόχους! Το NAGACOMMERCE είναι το Σύστημα Διαχείρισης Ηλεκτρονικού Καταστήματος που θα σας βοηθήσει να μπείτε στις Διαδικτυακές Πωλήσεις
με τα σωστά εργαλεία και να ξεκινήσετε να πουλάτε σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο! Δημιουργήστε σήμερα το Ηλεκτρονικό σας Κατάστημα ή αναβαθμίστε το ήδη υπάρχων με έκπτωση -20% στο ολοκληρωμένο πακέτο του NAGACOMMERCE!

Ξεκινήστε να πουλάτε σήμερα! ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τι κάνει το NAGACOMMERCE τόσο ξεχωριστό;

Αυτό που κάνει το NAGACOMMERCE τόσο ξεχωριστό είναι ότι έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις ανάγκες της επιχείρησης σας αποκλειστικά, με δυνατότητες που χτίζονται για να σας βοηθήσουν να επικεντρωθείτε εκεί που έχει περισσότερη σημασία... στην πώληση.

Σε τεχνικό επίπεδο, έχουμε τον πλήρη έλεγχο και ευθύνη να λειτουργεί το κατάστημά σας αδιάκοπα, ταχύτατα και με ασφάλεια. Επίσης φροντίζουμε για την καλύτερη αναγνωρισιμότητα της ιστοσελίδας σας από τις Μηχανές Αναζήτησης αλλά και το συγχρονισμό με τα άλλα Marketplaces όπως το Facebook Shopping, Instagram, Google Ads και Skroutz/BestPrice.

Το NAGACOMMERCE είναι Custom eCommerce Platform, που σημαίνει ότι η επεκτασιμότητά του δεν σταματάει πουθενά, μπορούμε να το παραμετροποιήσουμε όσο χρειάζεται για να φροντίσουμε να καλύπτει τις απαιτήσεις σας.

Υποστηρίζει πολυγλωσσικότητα και εμφάνιση τιμών σε πολλά νομίσματα με ενημέρωση ισοτιμίας, τιμολόγηση προϊόντων βάση ομάδας πελατών, κανόνες εφαρμογής εκπτώσεων με πολύ απλό και εύκολο τρόπο και πολλά άλλα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε τις διαδικτυακές σας πωλήσεις.

Οι δυνατότητες του συστήματος δεν σταματάνε εδώ, ζητήστε μας μία παρουσίαση του συστήματος ή δείτε πώς δουλεύουν κάποιοι από τους πελάτες μας που χρησιμοποιούν το NAGACOMMERCE.

✔️ Papillonkids.gr (Παιδικά ρούχα, Βαπτιστικά)

✔️ Spoteam.gr (Αθλητικά Είδη)

✔️ HerbStore.gr (Φυτικά Προϊόντα Υγείας)

✔️ Hatzipantos.gr (Έπιπλα – Φωτιστικά) – Υπό κατασκευή

✔️ Artisti Caffe (Εμπόριο Καφέ)

✔️ Kidonaki.gr (Μηχανήματα Καθαρισμού Nilfisk)

✔️ Πρωτοβουλία για το Παιδί – Υπό κατασκευή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ