Quantcast

http://picasion.com/

Είναι τόσο δύσκολο να πετάξεις τα σκουπίδια σου στον κάδο;

Τελικά η ανθρώπινη βλακεία είναι ανίκητη
Είχαμε ξαναγράψει αντίστοιχο ρεπορτάζ πριν από τρεις ημέρες για την συναυλία του Πάνου Μουζουράκη (δείτε εδώ), αλλά τελικά η ανθρώπινη βλακεία συνεχίζει να είναι ανίκητη. Δύο φωτογραφίες αντικατοπτρίζουν την σκληρή πραγματικότητα για το πως
αντιλαμβάνονται ορισμένοι συμπολίτες μας, την έννοια της καθαριότητας και τον σεβασμό στην πόλη που κατοικούν. Στην πρώτη εικόνα βλέπετε το Πάρκο της Ελιάς λίγες ώρες πριν από την συναυλία της Φουρέιρας και στην δεύτερη φωτογραφία την επόμενη ημέρα από την ίδια εκδήλωση. Μα, καλά είναι τόσο δύσκολο, να πετάξεις τα σκουπίδια σου στους κάδους, που απέχουν μόλις 30 μέτρα από το σημείο; Πραγματικά τα λόγια είναι περιττά. Μόνο ντροπή!

7 σχόλια:

  1. Δεν είναι θέμα ανθρώπινης βλακείας, αλλά ελληνικής παιδείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγωωω τα πεταξααααα :D :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελειαααααααααα εγω τα πεταξααα εκει και δεν τα καθαρισαααα

      Διαγραφή
  3. Αντί να μας παραξενεύει κάθε φορά ο λόγος που λειτουργούμε σαν χωριάτες, θα ήταν προτιμότερο να κοιταχτούμε όλοι στον καθρέφτη και να αναρωτηθούμε πότε μαλώσαμε το παιδί μας που πέταξε κάποιο σκουπίδι στο δρόμο, αντί για τον κάδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απαράδεκτοι αλλά πάλι καλά είναι. Αν πας σε κάτι φεστιβάλ στην Γερμανία να δεις τι γίνετε από σκουπίδια στο πάτωμα. Αυτό γιατί κάποια παιδιά δεν τα πετάνε κάτω απλά μέσα στο χαμό αν του πέσει το χαρτί από το χέρι που έτρωγε π.χ. μετά άντε να το μαζέψει όταν γύρο του είναι φουλ κόσμο και γίνετε χαμός, από την άλλη μπορεί να φύγει και κανένα χαρτομάντιλο π.χ από την τσέπη η κάποιο σκουπίδι. Μην ξεχνάμε ότι ο κόσμος ήταν υπερβολικά πωλείς. Γι αυτό και υπάρχει η καθαριότητα του δήμου για να φροντίζει να τα καθαρίσει την επόμενη ημέρα. Και εγώ για να βγαίνουν κάποιοι μέσα από τον δήμο και να κατηγορούν τον κόσμο γιατί έχει σκουπίδια κάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ