Quantcast

http://picasion.com/

Έτοιμες οι αλμυρές γεμιστές βασιλόπιτες από το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»!

Πρωτότυπες, με τυχερό φλουρί, για να μη μείνει κομμάτι στο τραπέζι!
Τα Χριστουγεννιάτικα τραπέζια μας ακόμα θυμούνται τα εντυπωσιακά πιάτα που στρώθηκαν με τα φαντασμαγορικά κρεατοσκευάσματα που έφτιαξε για εμάς το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια».
Ακολουθούν όμως και τα
Πρωτοχρονιάτικα τραπέζια, με ακόμα πιο γιορτινές προτάσεις! Ελάτε μια βόλτα στο κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» και επιλέξτε με τι θα εντυπωσιάσετε την οικογένεια και τους καλεσμένους σας στο Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι. Και το κυριότερο; Δε θα ξοδέψετε χρόνο την Παραμονή στην κουζίνα, αφού από εσάς θα χρειαστεί μηδενική προετοιμασία. Όλη τη δουλειά την έκανε για εμάς όπως κάθε φορά το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»!

Επ! Που πάτε; Βασιλόπιτα πήρατε; Και φέτος το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» μας ετοίμασε και τη Βασιλόπιτα! Ναι, καλά ακούσατε. Ετοίμασε πρωτότυπες, πεντανόστιμες αλμυρές Βασιλόπιτες γεμιστές με κιμά και με τυχερό φλουρί, για να μη μείνει κομμάτι στο τραπέζι! 


Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»
Λεωνίδου 2, Κεντρικής
Τηλέφωνο 2331061683
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: eilikrineia.gr
Και τη σελίδα μας στο facebook: ΕΔΩ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ