Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δεν ΠΑΣ για κύπελλο - Νίκη στη Ρόδο

Ένα και ένα κάνουν δύο. Η Βέροια δεν είναι ακόμα έτοιμη για το κύπελλο. Δεν έχει την δυνατότητα να σηκώσει δύο στόχους μαζί. Θα πρέπει να επικεντρωθεί στον βασικό της στόχο που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Super League 2. Οπότε δεν έχουμε κανένα γκαιλέ για το Κύπελλο! Για αυτό άλλωστε και ο
Γεωργιάδης έκανε ροτέσιον. Το μόνο που χάσαμε είναι αν πηγαίναμε στην φάση των «16» να ερχόταν εδώ κανένας Ολυμπιακός ή ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να κόψουμε 10.000 εισιτήρια. Έτσι θα γέμιζαν τα ταμεία μας λεφτά. Δεν πειράζει όμως! Πάμε για άλλα...

Για το χθεσινό ματσάκι τι να πω; Από την στιγμή που δεχθήκαμε το γκολ, ήταν αντίο ζωή το έργο! Έπρεπε να βάλουμε τρία μετά. Ο ΠΑΣ είναι μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας και έχει παίκτες με ποιότητα. Ιστορική ομάδα με βαριά φανέλα. Αφού προηγήθηκε, ύστερα απλά έκανε διαχείριση του ματς. 

Τι κρατάω από το συγκεκριμένο παιχνίδι; 

Την εμφάνιση και την γκολάρα του Μελικιώτη, τις εμπειρίες που αποκόμισαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές, την αρχοντική εμφάνιση του Ταΐρη στο κέντρο και την καλή κυκλοφορία της μπάλας. Το ότι χάσαμε την ισοπαλία στις καθυστερήσεις, μετά από ένα «χαζό» πέναλτι, δεν μου λέει κάτι. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Όλα τα λεφτά είναι τώρα το παιχνίδι με τον Ιάλυσο στη Ρόδο. Πρέπει να πάρουμε το διπλό οπωσδήποτε, έστω και με μισό μηδέν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ