Quantcast

http://picasion.com/

Μπλέτσας: «Δεν σκύβουμε το κεφάλι»

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου η ομάδα της Βέροιας υποδέχεται τη Νίκη Βόλου για την 14η αγωνιστική της Football League. Ο Γιώργος Μπλέτσας μίλησε τόσο για το προηγούμενο παιχνίδι όσο και για το κλίμα εν όψει του Κυριακάτικου αγώνα. «Διαχειριστήκαμε την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής,
παρ’ όλο που δεν ήρθε σε καλό χρονικό σημείο, όπως πρέπει να αντιμετωπίζουμε τέτοιου είδους αποτελέσματα. Δε σκύβουμε το κεφάλι. Το καλό κλίμα που υπάρχει ανάμεσα σε εμάς και το προπονητικό επιτελείο δε χαλάει από κάτι τέτοιο. Υπάρχει ανυπομονησία για το παιχνίδι που έρχεται. Θέλουμε όλοι να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο και να αποδείξουμε πόσο καλή ομάδα είμαστε. Για μας είναι ακόμα ένας τελικός και κατά συνέπεια το αποτέλεσμα που θέλουμε είναι η νίκη, για αυτό και θα το αντιμετωπίσουμε με τη σοβαρότητα που χρειάζεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ