Βάλτε το «Άρωμα» στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι!

Με την υπογραφή της «Φάρμας Κουτσιώφτη»
Και αυτήν την Χριστουγεννιάτικη περίοδο, το κρεοπωλείο «Άρωμα», μας προσκαλεί να δοκιμάσουμε τις υπέροχες δημιουργίες του και να απολαύσουμε την μεγάλη ποικιλία κρεάτων που διαθέτει από την ιδιόκτητη φάρμα του. Στο κρεοπωλείο «Φάρμα
Κουτσιώφτη» θα βρείτε εκλεκτά premium προϊόντα, όπως το μοναδικό μοσχαρίσιο κρέας «Άρωμα Ω3», αλλά και το μοσχαρίσιο κρέας ξηρής ωρίμανσης (DRY AGE). Με κεντρικό σύνθημα «Ότι πιο νόστιμο από την φύση του» το συγκεκριμένο κρεοπωλείο έχει γίνει πόλος έλξης για τους λάτρεις των εξαιρετικών γεύσεων.
Οι ιδιαίτερες καινοτομίες της «Φάρμας Κουτσιώφτη» την έχουν φέρει σε περίοπτη θέση της αγοράς στη Βόρεια Ελλάδα. Ενόψει των εορτών, βάζουμε το «Άρωμα» στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι μας!
Η εταιρία Σ. Κουτσιώφτης & Σία Ο.Ε. είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1976 από τον Γεώργιο Κουτσιώφτη και έχει σαν αντικείμενο την πάχυνση μόσχων και την εμπορία νωπών κρεάτων. Η δραστηριότητα αυτή ξεκίνησε από μία μικρής δυναμικότητας κτηνοτροφική μονάδα και ένα μικρό δίκτυο διανομής νωπών κρεάτων. Μετέπειτα η επιχείρηση συνεχίστηκε και επεκτάθηκε από τους υιούς Στέργιο και Δημήτριο με την επωνυμία «Φάρμα Κουτσιώφτη».
Η εμπειρία, η επιστημονική κατάρτιση και η σωστή διαχείριση αλλά και η ανάγκη για ποιοτικό και υγιεινό κρέας επέφεραν τη δημιουργία νέων εκσυγχρονισμένων σταυλικών εγκαταστάσεων μεγαλύτερης δυναμικότητας, οι οποίες βρίσκονται στο Μακροχώρι Βέροιας στη θέση "Παπά Βρύση" και μετρούν σήμερα πάνω από 950 μόσχους σε δυναμικότητα.
Η αύξηση της παραγωγής οδήγησε στη δημιουργία ενός ιδιόκτητου παρασκευαστηρίου ζωοτροφών, τελευταίας τεχνολογίας που λειτουργεί με τη συνεχή επίβλεψη ποιοτικών ελέγχων και τροφοδοτείται αποκλειστικά και μόνο με φυτικές τροφές. 40 χρόνια μετά την ίδρυσή της η εταιρία αποτελεί πια μια πρωτοποριακή μονάδα στον τομέα της και είναι σημείο αναφοράς για την παράδοση και την εγγύηση στην παραγωγή νόστιμου και υγιεινού κρέατος.
Σήμερα, η «Φάρμα Κουτσιώφτη» συγκαταλέγεται ανάμεσα στις καλύτερες φάρμες της Ευρώπης και έχει ως κύριο αντικείμενο την πάχυνση μόσχων και την παραγωγή και πώληση νωπού μοσχαρίσιου κρέατος, πάντα με γνώμονα το όραμα και την καινοτομία.
Διεύθυνση: Κεντρικής 123
Τηλέφωνο: 2331 071823


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ