Quantcast

http://picasion.com/

Γεμάτη αγάπη και συγκίνηση η Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του ΚΕΜΑΕΔ

Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου το μεσημέρι στην αίθουσα «Κήποι του Μίδα» του ξενοδοχείου «Αιγές Μέλαθρον» στη Βέροια, πραγματοποιήθηκε μια γεμάτη αγάπη και συγκίνηση Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από τον Φιλανθρωπικό μη Κερδοσκοπικό Σύλλογο Φίλων Κέντρου Μέριμνας για Άτομα
με Ειδικές Δεξιότητες του Δήμου Βέροιας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν γονείς και συνεργάτες της «Μέριμνας» καθώς και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό και επέδωσε το χρυσό μετάλλιο του αργυρού Ιωβηλαίου των «Παυλείων» στην Εθελόντρια Διευθύντρια και Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Μελίνα Δαμιανίδου. Στο πρόσωπο της κ. Δαμιανίδου συνεχάρη όλο το προσωπικό, τους γονείς και τους συνεργάτες για το πλούσιο έργο που επιτελούνε και ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές και μοίρασε σε όλα τα παιδιά από μία εικόνα της Γεννήσεως του Κυρίου. Δείτε φωτογραφίες:

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ