Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Απρόσμενη ήττα της Βέροιας από τον ουραγό Ιάλυσο

Της ακυρώθηκε γκολ οφσάιντ στο 88'
Μια απρόσμενη ήττα από τον ουραγό της βαθμολογίας δέχθηκε η «Βασίλισσας του Βορρά», με αποτέλεσμα να χάσει αισθητά την επαφή της με την κορυφή. Η ομάδα της Ρόδου νίκησε την ισχυρή Βέροια με 1-0 και πέτυχαν τη δεύτερη νίκη της στη Football
League! Η ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων και δεν μπόρεσε να πάρει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας από την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Από την άλλη πλευρά αυτό ήταν το δεύτερο «τρίποντο» για τους «ερυθροκίτρινους» που παραμένουν «ζωντανοί» στην υπόθεση- παραμονή. Η νίκη αυτή αποκτά μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς τη δυναμική της Βέροιας, αλλά και τα προβλήματα των γηπεδούχων. Πλέον η «Βασίλισσα» έμεινε αρκετά πίσω από τα πρωτοπόρα Τρίκαλα. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Μακρυδημήτρης στο 28ο λεπτό, ενώ οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι και στο 88’ ακυρώθηκε γκολ των φιλοξενούμενων ως οφάσιντ.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

13ο: Το σουτ του Τζελάι πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Βοσνιάδη.

27ο: Μετά από εκτέλεση φάουλ του Νατσιόπουλου, ο Τερζίου προσπάθησε να σουτάρει, η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Βοσνιάδη και από κοντά ο Μακρυδημήτρης πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα.
37ο: Σουτ του Ζούρκου από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε άουτ.
65ο: Πολύ δυνατό σουτ του Χαντζάρα από το ύψος της μεγάλης περιοχής η μπάκλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος.
73ο: Κεφαλιά του Χατζηδίμπα μετά από κόρνερ του Νατσιόπουλου, η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι του Βοσνιάδη.
88ο: Ο Μεληκιώτης, τέσσερα λεπτά με την είσοδο του στο γήπεδο, σκοράρει αλλά το γκολ του ακυρώνεται ως οφσάιντ.
90ο: Κεφαλιά του Μεληκιώτη, λίγο άουτ η μπάλα
Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ (Μαρτσέλο Τροϊζι): Ανδρούτσος, Τερζίου, Μακρυδημήτρης, Πετράκης (90’ Φράγκος), Χειμωνέττος Κ., Χατζηδίμπας, Νατσιόπουλος, Τζελάι, Κουγιός (75’ Μαρτσάκης), Πεταυράκης, Αυγενικού.

ΒΕΡΟΙΑ (Κώστας Γεωργιάδης): Βοσνιάδης, Μαραγκός, Ζούρκος, Σιμόνι, Πασάς, Βεργώνης, Πολύζος (52' Μπλέτσας), Μούχαλης (84’ Μεληκιώτης), Στάμου, Πέντα (62’ Χαντζάρας), Πεταυράκης.

2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ