Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με 4 θέματα συνεδριάζει η Δημοτική Κοινότητα

Μετά από επίσημη ανακοίνωση του Δήμου Βέροιας, θα πραγματοποιηθεί τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου επί της οδού, Μητροπόλεως 46, 1ος όροφος, την 7η Ιανουαρίου ημέρα Τρίτη και ώρα 18:00. Μεταξύ των μελών θα συζητηθούν τα παρακάτω τέσσερα θέματα της ημερήσιας διάταξης. Πιο συγκεκριμένα:

ΘΕΜΑ 1

Διατύπωση γνώμης για την απευθείας εκμίσθωση των με αριθ. 1&2 γραφείων στον δεύτερο όροφο της οικοδομής στην οδό Μητροπόλεως και Περικλέους 2 στη Βέροια.

ΘΕΜΑ 2

Διατύπωση απόψεων επί Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την περιβαλλοντική αδειοδότηση του έργου «Λειτουργία του υφιστάμενου αρδευτικού δικτύου της περιοχής δικαιοδοσίας του ΓΟΕΒ Πεδιάδων Θεσσαλονίκης – Λαγκαδά».

ΘΕΜΑ 3

Έγκριση ή μη χορήγησης αδείας για παράταση του ωραρίου λειτουργίας μουσικής στην εταιρεία «Γ. Μεταξάς – Β. Παπαδοπούλου Ο.Ε.» για το καφέ – μπαρ «Τσαγκαράδικο» στην οδό Μ. Μπότσαρη 28 στη Βέροια.

ΘΕΜΑ 4

Έγκριση ή μη χορήγησης αδείας για παράταση του ωραρίου λειτουργίας μουσικής στην Κλώνα Αγλαΐα για το κατάστημά της στην οδό Θεμιστοκλέους 3 στη Βέροια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ