Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τι ετοιμάζει η Νάουσα για τα Χριστούγεννα;

Μεγάλες εκπλήξεις και δράσεις για μικρά και μεγάλα παιδιά ετοιμάζει ο Δήμος Νάουσας. Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr εντός των επόμενων ημερών θα δημιουργηθεί ένα θεματικό πάρκο με τεράστιους τάρανδους, το Σπίτι του Άγιου Βασίλη, πολλά σπιτάκια τοπικών επιχειρηματιών, ενώ
θα ξεχωρίζει και το μαγευτικό παγοδρόμιο 100 τετραγωνικών μέτρων! Στόχος του δήμου της Ηρωικής Πόλης είναι οι πολίτες να χαρούν τις γιορτινές αυτές ημέρες μαζί με τις οικογένειές τους και φυσικά η προσέλκυση ξένων τουριστών από όμορους νομούς. 

Το κλίμα στην πόλη έχει ξεκινήσει να θυμίζει Χριστούγεννα, ενώ από τη διοίκηση του δήμου προγραμματίζονται πολλές εκδηλώσεις έως και τα Θεοφάνια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα ξενοδοχεία μέχρι στιγμής δεν έχουν μεγάλη πληρότητα για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, όμως οι αρμόδιοι ευελπιστούν πως θα αλλάξει το κλίμα λίγες ημέρες πριν τις γιορτές. 

Το μεσημέρι της Πέμπτης θα συνεδριάσει η οικονομική επιτροπή του δήμου Νάουσας και θα αποφασίσει για τα συγκεκριμένα θέματα. Μεταξύ των θεμάτων είναι και ο καθορισμός του εισιτηρίου εισόδου στα Fortnite , Escape-room & παγοδρόμιο «Του πάρκου του χιονιού» από 06 Δεκεμβρίου 2019 έως 6 Ιανουαρίου 2020.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ