Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (25/11 - 1/12)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Ο Άρης βρίσκεται στο Ζώδιο του Σκορπιού και έρχεται αντιμέτωπος με όψη Αντίθεσης, με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019! Σοκαριστικά ξαφνικά γεγονότα είναι αναμενόμενα και πράγματα που θεωρούσαμε δεδομένα, αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη, προκαλώντας έντονη σύγχυση! Είμαστε αρκετά επιρρεπείς σε μικρο-ατυχήματα και λάθη λόγω αυθορμητισμού, απροσεξίας ή επειδή παρασυρόμαστε από πάθη. Αυξάνονται οι ρυθμοί μας κι νιώθουμε ανίκητοι, χωρίς όμως να υπολογίσουμε τις καταστροφικές συνέπειες παρορμητικών κινήσεων και παθιασμένων συμπεριφορών!

Η επικίνδυνη αυτή όψη απαιτεί την προσοχή μας, αλλά και την ψυχραιμία μας, απέναντι σε ανατρεπτικές και έντονες καταστάσεις! Τα νεύρα και η επιθετικότητα, δεν είναι η λύση!

♈ Κριός

Γενικά

Νιώθεις αισιόδοξα τη νέα εβδομάδα και κάνεις νέα σχέδια αφού η Νέα Σελήνη που γίνεται στον Τοξότη σε ευνοεί να χαράξεις μία νέα πορεία, να ταξιδέψεις, να αποκτήσεις νέες εμπειρίες. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω στρέφει το ενδιαφέρον σου στους στόχους, στις προοπτικές και στο μέλλον και έχεις τις δημιουργικές ιδέες για να βάλεις γερές βάσεις για την πορεία σου. Την Πέμπτη το τρίγωνο Ερμή – Ποσειδώνα, σε βοηθά να λύσεις οικονομικές εκκρεμότητες ενώ την ίδια ημέρα το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανό φέρνει την πρόταση, την ιδέα ή την ξαφνική εξέλιξη που σε βοηθά να κάνεις αλλαγές στα επαγγελματικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ουδέτερη θα είναι η κατάσταση στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα αφού το ενδιαφέρον σου θα είναι περισσότερο δοσμένο σε άλλους τομείς της ζωής σου. Δεν παύει όμως τώρα να σχεδιάζεις κινήσεις και μετέπειτα σχέδια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα κρίνεται ιδανική για να κάνεις σημαντικά βήματα στα επαγγελματικά σου αλλά και για να δεχτείς αναγνώριση από τις προσπάθειες που έχεις κάνει μέχρι σήμερα. Στα οικονομικά ανακουφίζεσαι από το κλείσιμο εκκρεμοτήτων.

♉ Ταύρος

Γενικά

Βρίσκεις και πάλι τις δυνάμεις σου, αναπτερώνεσαι ψυχολογικά και βάζεις πλώρη για την εκπλήρωση σχεδίων που συνδέονται με τα οικονομικά σου! Σε αυτό Ταύρε μου σε βοηθά και η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο του Τοξότη. Με την Αφροδίτη να περνά στο ζώδιο του Αιγόκερω, ευνοείσαι για νέες γνωριμίες αλλά και για σχέδια στον αισθηματικό τομέα που θα σε ικανοποιήσουν. Η Πέμπτη αναμένεται να είναι η πιο τυχερή μέρα για τα ερωτικά σου όπου δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις αλλά και ο ρομαντισμός.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό που κορυφώνεται αυτή την Πέμπτη φέρνει όμορφες εκπλήξεις και αλλαγές στα αισθηματικά σου που θα σε αιφνιδιάσουν ευχάριστα. Από την άλλη πλευρά με το τρίγωνο Ερμή – Ποσειδώνα υπάρχουν τρυφερές επικοινωνίες και συναντήσεις που σε κάνουν να ονειρεύεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάνεις νέα σχέδια για την πορεία των επαγγελματικών σου και είσαι σε επαφές που θα σε ευνοήσουν για την πορεία σου! Στα οικονομικά σου δέχεσαι μεγάλη εύνοια που οφείλεις να την αξιοποιήσεις. Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη βρίσκεσαι τυχερός μέσα από ένα έξτρα έσοδο.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Σημαντική είναι η νέα εβδομάδα για το ζώδιο σου φίλε μου Δίδυμε, αφού πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Τοξότη που εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο για τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου. Από την άλλη πλευρά παίρνεις ανάσα στα οικονομικά σου αφού η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε βοηθά να καλύψεις τα έξοδά σου. Ευχάριστες ειδήσεις στην καθημερινότητά σου, σου δίνουν τον αέρα για ενδιαφέρουσες αλλαγές και για νέους στόχους ιδιαίτερα καθώς οδεύουμε στο τέλος της εβδομάδας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έφτασε η στιγμή να γυρίσεις μία νέα σελίδα και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στον τομέα των σχέσεων. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη σου δίνει μία νέα γνωριμία ή ακόμα και την προοπτική για την σταθεροποίηση μίας σχέσης. Χαμογέλασε και αξιοποίησε τον παράγοντα της τύχης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι ιδανική εποχή για να αναζητήσεις νέες συνεργασίες στα επαγγελματικά σου φίλε μου Δίδυμοι. Κάποιοι στόχοι σου θα επιτευχθούν και θα κάνεις νέα πλάνα για την πορεία σου. Στα οικονομικά σου μπαίνεις σε τάξη!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα φίλε μου Καρκίνε μπορείς να κάνεις όμορφες αλλαγές στην καθημερινότητά σου και να νιώσεις πιο ήρεμα και αρμονικά. Είναι η ιδανική εποχή για να κόψεις κακές συνήθειες αλλά και για να ασχοληθείς περισσότερο με θέματα ευεξίας και ομορφιάς. Η Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω και σε στηρίζει σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Τρυφερά τετ- α- τετ στα αισθηματικά σου αναμένεται να αποτελέσουν την έκπληξη της εβδομάδας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι μέρες σου γεμίζουν με συντροφικότητα, ζεστασιά και όμορφες εκπλήξεις που σε κάνουν να περνάς καλά στα αισθηματικά σου! Μία ξαφνική εξέλιξη στην ερωτική σου ζωή θα αποτελέσει την έκπληξη της εποχής. Μία αισθηματική συνάντηση σου δίνει απαντήσεις και σε ανακουφίζει από τις ταλαιπωρίες που είχες περάσει ως σήμερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι ρυθμοί στα επαγγελματικά σου αλλάζουν και ναι μεν μπορεί να αγχώνεσαι ή οι ρυθμοί σου να είναι τεταμένοι όμως ανοίγονται νέες προοπτικές. Στα οικονομικά σου για την ώρα δεν υπάρχουν εντυπωσιακές μεταβολές, όμως βρίσκεις τους τρόπους να ελίσσεσαι!

♌ Λέων

Γενικά

Μία χαρούμενη, δημιουργική και ερωτική εβδομάδα ξεκινά για το ζώδιο σου φίλε μου Λέοντα αφού έχουμε τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη , όπου σε ευνοεί στον υπέρτατο βαθμό! Νέα δημιουργικά σχέδια, χαρά, διασκέδαση και έρωτας σε κάνουν να περνάς υπέροχες στιγμές. Από την άλλη πλευρά η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε βοηθά να βελτιώσεις το κλίμα της καθημερινότητας και της εργασίας σου και βρίσκεις πάλι τις ισορροπίες σου. Από την Πέμπτη και έπειτα βρίσκεις λύσεις για ζητήματα πρακτικά, εργασιακά, οικογενειακά και παίρνεις μία ανακούφιση και στα αισθηματικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ευχάριστες εκπλήξεις αναμένονται στα αισθηματικά σου αφού η Νέα Σελήνη στον Τοξότη σε ευνοεί να γυρίσεις μία νέα σελίδα. Ευκαιρία για νέα φλέρτ και για ερωτικές εκπληρώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μία ευχάριστη εξέλιξη στα οικονομικά της οικογένειας, θα σου δώσω θάρρος, δύναμη και ελπίδα. Η δημιουργικότητά στα επαγγελματικά σου θα είναι μεγάλη και θα μπορέσεις να βάλεις ένα καλύτερο πρόγραμμα σε όσα είναι να κάνεις.

♍ Παρθένος

Γενικά

Βελτιώνεται η ψυχολογική σου διάθεση αυτή την εβδομάδα Παρθένε μου και σε αυτό σε βοηθά η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη. Γίνονται ανακατατάξεις στο σπίτι, στην οικογένεια και στην προσωπική σου ζωή και αυτό σε βοηθά για να νιώσεις καλύτερα. Με την Αφροδίτη να περνά στον Αιγόκερω αρχίζεις πλέον και περνάς καλά και στα αισθηματικά σου, ενώ οι μέρες σου γεμίζουν με περισσότερο γέλιο, χαρά , διασκέδαση. Ευχάριστα μηνύματα και συναντήσεις αναμένονται κοντά στην Πέμπτη με το τρίγωνο Ερμή – Ποσειδώνα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία εβδομάδα ονειρεμένη ξεκινά στα αισθηματικά σου , σε αυτό θα σε βοηθήσει η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω η οποία σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό. Μία ευχάριστη πλοκή στα ερωτικά σου θα σου δώσει μεγάλη ικανοποίηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εβδομάδα συζητήσεων και αποφάσεων έρχεται για τα επαγγελματικά σου! Μπορείς να κατασταλάξεις πιο ώριμα σε όσα πρέπει να ακολουθήσεις για την πορεία σου! Στα οικονομικά σου υπάρχουν οι ευκαιρίες για ένα έκτακτο έσοδο.

♎ Ζυγός

Γενικά

Μία επικοινωνιακή εβδομάδα ξεκινά για το ζώδιο σου έτσι λοιπόν Ζυγέ μου ξεφεύγεις από την ρουτίνα σου, συζητάς, επικοινωνείς, γνωρίζεις νέο κόσμο ή και κάνεις και κάποιες μετακινήσεις. Σε αυτό σε βοηθά η Νέα Σελήνη από τον Τοξότη. Ευχάριστες οικογενειακές στιγμές αναμένονται με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, όπου θα σε βοηθήσει να γεφυρώσεις το χάσμα που είχε προκύψει το τελευταίο διάστημα. Σταδιακά ανακτάς το αίσθημα της ασφάλειας, της σταθερότητας και της εμπιστοσύνης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα έχεις πολλές πιθανότητες για μία νέα γνωριμία που θα σου ξυπνήσει μέσα σου ζεστά και τρυφερά συναισθήματα. Αν είσαι σε σχέση θα περάσεις ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες ευχάριστες αλλαγές στην εργασία θα σε κάνουν ακόμα πιο δημιουργικό. Στα οικονομικά σου υπάρχουν έκτακτα έξοδα λόγω του Άρη στο Σκορπιό.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Σημαντική η νέα εβδομάδα για σένα Σκορπιέ γιατί μπορείς να αναπτερώσεις το ηθικό σου, να νιώσεις παραπάνω αυτοπεποίθηση ενώ... σου δίνεται και η ευκαιρία να ξεχυθείς για αγορές στα μαγαζιά! Τα οικονομικά σου είναι βελτιωμένα και νέες πηγές εσόδων σου δίνουν μεγαλύτερη σιγουριά για το μέλλον. Κάποιες όμορφες συζητήσεις στο τέλος της εβδομάδας θα ξυπνήσουν μέσα σου όμορφα συναισθήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Ερμής σε ορθή φορά στο ζώδιο σου σχηματίζει αυτή την εβδομάδα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, έτσι λοιπόν οι ιδέες που έχεις για την πορεία της αισθηματικής σου ζωής γίνεται πραγματικότητα. Σχέδια, επιθυμίες, επικοινωνίες και μηνύματα σου προσφέρουν χαμόγελα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι μία καλή ευκαιρία να έρθεις σε επαγγελματικές επαφές και συμφωνίες αυτή την εβδομάδα φίλε μου Σκορπιέ. Κάποιες από αυτές θα μπορέσουν να σου φέρουν και τα προσδοκώμενα αποτελέσματα και στα οικονομικά σου!

♐ Τοξότης

Γενικά

Ένα αεράκι ανανέωσης πλανάται για το ζώδιο σου αυτή την εβδομάδα φίλε μου Τοξότη αφού πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο όπου σε βοηθά για τις επόμενες 28 ημέρες να κάνεις νέα σπουδαία ξεκινήματα τη ζωή σου! Το θετικό είναι ότι περνά και η Αφροδίτη στον Αιγόκερω και θα δεις σταδιακά μία σημαντική άνοδο στα οικονομικά σου! Η εβδομάδα σε βοηθά να επιλύσεις θέματα που σε βάραιναν από τον περασμένο μήνα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα ενθουσιάζεσαι στα αισθηματικά σου και είσαι έτοιμος να αφήσεις την καρδιά σου ελεύθερη και να επενδύσεις συναισθηματικά στο άτομο που θέλεις. Κάποιες καχυποψίες από την πλευρά σου δεν παύουν να λείπουν γιατί ο Ερμής και ο Άρης κινούνται στο ζώδιο του Σκορπιού φανερώνοντας ότι υπάρχει μυστικότητα στις επαφές σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η στιγμή είναι κατάλληλη για να κάνεις ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα και μάλιστα είναι φανερό ότι θα αλλάξουν οι ρυθμοί στην εργασία και στην καθημερινότητα σου! Θα φορτωθείς κάποιες νέες ευθύνες αλλά δεν σε φοβάμαι. Στα οικονομικά σου βρίσκεσαι κερδισμένος, όμως θα χρειαστεί να κρατήσεις μία πιο μετριοπαθή στάση.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Από αυτή την εβδομάδα αλαφρύνεις το πρόγραμμά σου, κλείνεις εκκρεμότητες, αδειάζεις από τις φορτωμένες υποχρεώσεις και προσπαθείς να τα βρεις και πάλι με τον εαυτό σου! Σε αυτό θα σε βοηθήσει η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, αλλά και το πέρασμα της Αφροδίτης στο Ζώδιο σου! Ναι μπαίνεις σε μία εποχή που φροντίζεις περισσότερη την εμφάνισή σου, αλλάζεις στυλ, εκπέμπεις ερωτισμό και επιδιώκεις περισσότερο να περνάς καλά στη ζωή σου! Ευχάριστες προσκλήσεις από φίλους είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την Αφροδίτη να περνά στο δικό σου ζώδιο διανύεις την κατάλληλη στιγμή για να εκφράσεις τις επιθυμίες σου, να περάσεις καλά και να δεις την αισθηματική σου ζωή να ανθίζει. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, φέρνει ευχάριστες αλλαγές στα ερωτικά ενώ ένας νέος κεραυνοβόλος έρωτας είναι πολύ πιθανός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προετοιμάζεις το έδαφος για νέα ξεκινήματα που σύντομα θα μπεις στην διαδικασία να κάνεις στα επαγγελματικά σου φίλε μου Αιγόκερε! Υπάρχει μία ηρεμία στην εργασία σου και αυτό σε βοηθά να νιώσεις καλύτερα και ψυχολογικά. Στα οικονομικά σου δεν υπάρχουν μεγάλες μεταβολές.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Εβδομάδα κοινωνικής δικτύωσης, προβολής, γνωριμιών και κατακτήσεων είναι για σένα φίλε μου Υδροχόε. Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη σου δίνει την ώθηση να διευρύνεις τις γνωριμίες σου και να έρθεις κοντά σε νέους ανθρώπους. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σε κάνει κάπως καχύποπτο στα αισθηματικά σου, ενώ μία σκανδαλώδη ερωτική ιστορία θα κάνει αίσθηση... Ευχάριστες αλλαγές ή και νέα που αφορούν το σπίτι ή ένα προσωπικό ζήτημα σε αιφνιδιάζουν ευχάριστα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Mεγάλες προσδοκίες γεννιούνται αυτό το διάστημα μέσα στην καρδιά σου, κάνεις όνειρα, σχέδια και περνάς καλά με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Δεν παύει όμως να μην μπορείς εύκολα να εμπιστευτείς και να λειτουργείς κάπως καχύποπτα και συγκρατημένα... Ένας μυστικός έρωτας είναι πολύ πιθανός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τον Ερμή και τον Άρη να πορεύονται στο ζώδιο του Σκορπιού η σκέψη και η δράση σου επικεντρώνονται στην καριέρα, στο μέλλον και στις προοπτικές σου! Βάζει στόχους και φαίνεται ότι είσαι σε κινητοποίηση για να τους πετύχεις. Στα οικονομικά παίρνεις ανάσα από κάποιο έσοδο που έρχεται τώρα στα χέρια σου!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα φίλε μου Ιχθύ επικεντρώνεσαι σε νέα ξεκινήματα που είναι να γίνουν στα επαγγελματικά σου! Ενθουσιάζεσαι από ξαφνικές ευκαιρίες που σου δίνονται και απολαμβάνεις τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη παίρνοντας τα ρίσκα σου και κάνοντας ανακατατάξεις στη ζωή σου! Η κοινωνική σου ζωή σου προσφέρει όμορφες στιγμές, ενώ μία ξαφνική επικοινωνία ή και γνωριμία θα είναι η ευχάριστη έκπληξη των ημερών

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω βελτιώνει τις συνθήκες στα αισθηματικά σου και κάνει πιο διασκεδαστικές και απολαυστικές τις στιγμές που περνάς μαζί με το ταίρι σου! Αν δεν έχεις σχέση μην πεις όχι σε μία νέα γνωριμία μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σημαντικά επαγγελματικά βήματα και νέες ενάρξεις στην εργασία σου κάνεις αυτή την εβδομάδα φίλε μου Ιχθύ. Μην διστάσεις να πάρεις τα ρίσκα σου και να πεις το μεγάλο ναι σε μία πρόταση που θα δεχθείς. Στα οικονομικά τρέχουν τα έξοδα και οι απαιτήσεις όμως δεν σε φοβάμαι!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ