Quantcast

http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (11/11 - 17/11)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Ο Ήλιος από το Ζώδιο του Σκορπιού συναντά τον Ανάδρομο Ερμή και μόνο θετικά πράγματα μπορούμε να περιμένουμε, ιδίως για θέματα που μας απασχολούσαν από το παρελθόν. Γεγονότα και ευχάριστες συγκυρίες μπορούν να έρθουν και να μας φέρουν λύσεις για παλαιούς προβληματισμούς, αρκεί βέβαια να προσέξουμε κακοτοπιές, που ίσως επιφυλάσσει η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή! Την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019, η δράση καθοδηγείται από το πνεύμα και μπορούμε να πραγματοποιήσουμε μεγαλεπήβολους στόχους και όνειρα! Επικοινωνίες και επαφές με άτομα από το παρελθόν μας είναι γεγονός, πράγμα που θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα!

♈ Κριός

Γενικά

Εβδομάδα με Πανσέληνο και εσύ φίλε μου Κριέ θέλεις να κάνεις τις αγορές σου, τις επενδύσεις σου και τις σπατάλες σου τόσο τις συναισθηματικές όσο και τις οικονομικές. Υπάρχουν καλές προοπτικές για να έχεις ένα σημαντικό επαγγελματικό άνοιγμα, ή για να μπορέσεις τώρα να «χτίσεις» περισσότερο το όνομά σου! Το εξάγωνο του κυβερνήτη σου του Άρη με τον Δία, σε ενεργοποιεί δημιουργικά αυτή την εβδομάδα και υπάρχουν ευχάριστες εξελίξεις και νέα ξεκινήματα που αφορούν τις σχέσεις αλλά και τις συνεργασίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το κλίμα της αισθηματικής σου ζωής επιτέλους ηρεμεί και τώρα κάνεις νέα σχέδια και είσαι αισιόδοξος στο πλευρό μίας σχέσης που σημαίνει για σένα πολλά. Μία νέα γνωριμία θα συναρπάσει εσένα που είσαι αυτό τον καιρό χωρίς σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτή την εβδομάδα θα έρθουν στα χέρια σου χρήματα που τα περίμενες εδώ και καιρό, ή θα ταχτοποιήσεις πληρωμές που τις είχες σε εκκρεμότητα από το χτες. Στα επαγγελματικά σου κάνεις σημαντικά βήματα ανόδου.

♉ Ταύρος

Γενικά

Έχεις μία φωτεινή παρεούλα αυτή την εβδομάδα Ταύρε μου... την Πανσέληνο που πραγματοποιείται την Τρίτη στο δικό σου ζώδιο. Όχι μην τρομάξεις, γιατί επρόκειτο να είναι ένα από τα πιο τυχερά και εποικοδομητικά φεγγάρια της χρονιάς. Θα σου προσφέρει σιγουριά, ασφάλεια, εμπιστοσύνη, κύρος και... χρήμα. Οι επιδιώξεις σου θα γίνουν πραγματικότητα. Απόλαυσε λοιπόν μέρες γεμάτες ικανοποίηση και... ολοκλήρωση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ερωτική σου ζωή είναι αρκετά πιο πικάντικη και δραστήρια αυτή την εβδομάδα και σε αυτό βοηθά φυσικά και η Αφροδίτη από τον Τοξότη η οποία και σε εξιτάρει. Το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα σε αφήνει να αφεθείς στα παιχνίδια του έρωτα έστω και αν κάνεις λάθος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Βάζεις στόχους αυτή την εβδομάδα και δεν το βάζεις κάτω, πεισμώνεις, επιμένεις και καταφέρνεις εντέλει πράγματα που τα είχες εδώ και καιρό στο μυαλό σου! Παλιές συνεργασίες έρχονται τώρα ξανά στην επιφάνεια και σε βοηθούν σε μία υπόθεσή σου. Τα οικονομικά σου ανεβαίνουν σημαντικά.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αφήστε με ήσυχο φωνάζεις από το ξεκίνημα της εβδομάδας φίλε μου Δίδυμε... Με την Πανσέληνο στον Ταύρο, δεν θέλεις και πολλά - πολλά , αλλά είσαι κλεισμένος στο καβούκι σου και κάνεις ενέργειες επαγγελματικές τις οποίες δεν ανακοινώνεις. Με τον Ερμή να κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο Σκορπιό, προσπαθείς να βάλεις σε μία σειρά και πάλι τη ζωή σου, αναγνωρίζοντας σφάλματα του χτες... Ο έρωτας;;;; Σε ταξιδεύει αλλά θέλει την προσοχή του γιατί είναι απατηλός.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου ζεις ωραίες στιγμές, όμως αυτές τις μέρες μπορεί να λειτουργήσεις επιπόλαια, βιαστικά, αυθόρμητα και να κάνεις λάθη... Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα σου κρούει τον κώδωνα ότι τίποτα δεν είναι έτσι όπως φαίνεται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι κόποι σου δέχονται ανταμοιβή και σιγά σιγά κλείνεις εκκρεμότητες και ζητήματα που σε βάραιναν και μπορείς να δεις τα επαγγελματικά σου να πηγαίνουν σε μία καλύτερη πορεία. Στα οικονομικά παίρνεις επιτέλους μία ανάσα.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Εβδομάδα με Πανσέληνο στον Ταύρο Καρκίνε μου και οι μέρες αυτές για σένα είναι κοινωνικές, πρόσχαρες και σε βοηθούν να εκπληρώσεις τις προσδοκίες σου. Οι σχέσεις σου βρίσκονται σε ένα καλύτερο στάδιο, η καθημερινότητά σου ηρεμεί, ενώ στα επαγγελματικά γίνονται τώρα οι κινήσεις για μία νέα πορεία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα μαύρα σύννεφα από την αισθηματική σου ζωή υποχωρούν και από αυτή την εβδομάδα μπορείς να βελτιώσεις σημαντικές τις συνθήκες στη σχέση σου και να έρθεις πιο κοντά και ουσιαστικά στο άτομο που έχεις ήδη στην καρδιά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι ιδανική για να κυνηγήσεις επαγγελματικά σχέδια που σκεφτόσουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Θα δεχθείς την στήριξη συνεργατών που είναι στο πλευρό σου να σε βοηθήσουν. Στα οικονομικά σε διακρίνει η σπατάλη, αλλά τα καταφέρνεις...

♌ Λέων

Γενικά

Η νέα εβδομάδα έχει μία φωτεινή Πανσέληνο στον Ταύρο η οποία και σε επηρεάζει «στενά» φίλε μου Λέοντα. Τώρα κορυφώνονται εξελίξεις που αφορούν τα επαγγελματικά σου και μπαίνουν στα σκαριά νέα επαγγελματικά σχέδια που σου προσφέρουν σιγουριά και ασφάλεια. Εδραιώνεις την επαγγελματική σου θέση, ενώ κάνεις σπουδαία βήματα που αφορούν την κατάκτηση σημαντικών στόχων ζωής.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την Αφροδίτη από τον Τοξότη, οι μέρες σου πραγματικά είναι ερωτικές και παίρνεις ικανοποίηση από την εξέλιξη μίας αισθηματικής σχέσης. Δεν παύουν όμως να υπάρχουν και κάποια διλήμματα από πλευράς σου, τα οποία οφείλονται στις πληγές που έχεις αποκτήσει στο παρελθόν. Θυμήσου ότι κάθε ερωτική ιστορία είναι μοναδική και μην μπαίνεις σε διαδικασία σύγκρισης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σημαντικές επαγγελματικές κατακτήσεις θα έχεις αυτή την εβδομάδα ενώ η τύχη θα είναι με το μέρος σου, προσφέροντας τις ιδέες, τις επικοινωνίες και τις συμφωνίες που θα σταθούν το σκαλοπάτι για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου! Στα οικονομικά σου υπάρχουν καθυστερήσεις και αστάθειες.

♍ Παρθένος

Γενικά

Μέρες γεμάτες ειδήσεις, επικοινωνίες, σκέψεις, ιδέες και... πολλές επαφές... Η νέα εβδομάδα φέρνει ένα κύμα εξελίξεων για σένα Παρθένε μου που κρίνονται θετικές. Με την Πανσέληνο στον Ταύρο, σχεδιάζεις ένα ταξίδι, μία μετακίνηση, μία νέα δραστηριότητα και ενθουσιάζεσαι. Με το εξάγωνο Άρη – Δία, υπάρχουν θετικές εξελίξεις σε οικονομικά και οικογένεια. Η παγίδα των ημερών αφορά το τέλος της εβδομάδας όπου το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα έρχεται για να σε μπερδέψει σε διχασμούς, διλήμματα και ασάφειες συναισθηματικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θέλεις πολλά για το μέλλον μίας σχέσης και νιώθεις ότι έχεις κατασταλάξει πλέον πιο σταθερά σε ένα σύντροφο που πληροί τις προδιαγραφές που θα θελες. Καλό είναι να μην εξιδανικεύεις καταστάσεις και να βλέπεις τις καταστάσεις ρεαλιστικά. Η εβδομάδα σε κάνει να πλέεις σε πελάγη ευτυχίας και να κάνεις σοβαρά σχέδια στο πλευρό ενός συντρόφου που καλύπτει τις ανάγκες σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορεί στα επαγγελματικά σου να υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις, δεν παύει όμως να πέφτουν τώρα στο τραπέζι των συζητήσεων πολλές προτάσεις που πρέπει να τις εξετάσεις σε βάθος. Μην βιαστείς να υπογράψεις ή να δώσεις απαντήσεις, γιατί ο Ερμής είναι ανάδρομος.Στα οικονομικά τα βγάζεις πέρα, αλλά η περίοδος αυτή, έχει και τις σπατάλες που αφορούν κυρίως την καλοπέραση.

♎ Ζυγός

Γενικά

Τα θέλεις όλα δικά σου και δεν συμβιβάζεσαι με κάτι λιγότερο από αυτό που έχεις βάλει στο μυαλό σου αγαπητέ μου Ζυγέ. Η Πανσέληνος στον Ταύρο σε κάνει να πεισμώνεις, όμως καταφέρνεις να πετύχεις σε κάποιες οικονομικές υποθέσεις που αφορούν το παρελθόν σου. Με τον εξάγωνο του Άρη από το ζώδιο σου με τον Δία από τον Τοξότη, σχεδιάζεις τώρα νέα ξεκινήματα, νέα βήματα και η ζωή σου βαδίζει μπροστά σε νέες προοπτικές που ανοίγονται τώρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Παιχνιδιάρικη είναι η διάθεσή σου αυτή την εβδομάδα φίλε μου Ζυγέ όπου ναι καις καρδιές και αυτή τη φορά το καταφέρνεις μέσα από τον τρόπο έκφράσης σου! Η ερωτική σου λίμπιντο είναι ανεβασμένη και η Πανσέληνος βάζει «φωτιά» στις ερωτικές νύχτες αυτής της περιόδου, φουντώνοντας τον πόθο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αγχώνεσαι αυτή την εβδομάδα για τα οικονομικά σου, γιατί από την μία πλευρά υπάρχουν καθυστερήσεις και συγχύσεις, από την άλλη πλευρά υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν. Τακτοποιείς όμως κάποιες βασικές εκκρεμότητες και παίρνεις ανάσα. Στα επαγγελματικά σου γίνονται σημαντικές ανακατατάξεις που κρίνονται ευνοϊκές.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Ξεκινά εβδομάδα με Πανσέληνο στον δικό σου άξονα φίλε μου Σκορπιέ, στο επίκεντρο λοιπόν τις ημέρες αυτές είναι οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου. Παίρνεις σοβαρές αποφάσεις για την εξέλιξη των επαφών σου με άτομα του περιβάλλοντός σου. Νιώθεις πιο δυνατός και σίγουρος στο πλευρό κάποιων ανθρώπων που για σένα σημαίνουν πολλά. Με το εξάγωνο Άρη – Δία , λαμβάνεις την ανταμοιβή σου, τόσο την οικονομική όσο και την ηθική.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Επιζητάς να δημιουργήσεις πιο ασφαλείς και σταθερές βάσεις σε μία σχέση και γίνονται τα βήματα για να επιτευχθεί αυτό. Νιώθεις την ζεστασιά και την αγάπη του συντρόφου σου και δεν μπορεί κάτι αυτή την περίοδο να κλονίσει αυτή την όμορφη ατμόσφαιρα. Γνωριμία με σοβαρές προοπτικές αναμένεται για σένα που είσαι χωρίς σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου βελτιώνονται αισθητά και γίνονται τώρα τα βήματα για να αυξηθούν οι πηγές εσόδων σου... Σίγουρα όμως αυτές τις μέρες παρασύρεσαι και στις σπατάλες σου! Στα επαγγελματικά σου γίνονται τώρα κάποια σημαντικά βήματα τα οποία σου προσφέρουν μία μορφή εξασφάλισης.

♐ Τοξότης

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα καταφέρνεις και προχωράς στα επαγγελματικά σου σχέδια, οργανώνεις καλύτερα τη ζωή σου, την καθημερινότητά σου, βάζεις νέους στόχους και νιώθεις πιο ασφαλής, σταθερός και σίγουρος για τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου. Με το εξάγωνο Άρη – Δία, δεν λείπει η έντονη κοινωνική ζωή και οι ευκαιρίες νέων γνωριμιών. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα σε κάνει λίγο άστατο και επιπόλαιο στα αισθηματικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο σου και είσαι όλο χαμόγελα στα αισθηματικά σου φίλε μου Τοξότη. Ενθουσιάζεσαι, θέλεις να διασκεδάσεις, να παίξεις, να φλερτάρεις ... σίγουρα όμως δεν διανύουμε το διάστημα που πράγματι μπορείς να απολαύσεις την σταθερότητα και την σιγουριά μίας σχέσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες εργασιακές εξελίξεις κρίνονται υπέρ σου αυτή την εβδομάδα φίλε μου Τοξότη. Εφαρμόζεις ένα νέο τρόπο, μία νέα τεχνική ή μέθοδο στα επαγγελματικά και αυτό φαίνεται ότι πιάνει. Στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα παίρνεις μία σημαντική ανάσα.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Μία ερωτική και δημιουργική εβδομάδα ξεκινά για το ζώδιο σου Αιγόκερέ μου. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου, σε βοηθά να επαναφέρεις στη ζωή σου την ανεμελιά, την χαρά αλλά και την απόλαυση. Μία σχέση σου ενδυναμώνεται και το γεγονός αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι πληρότητα. Παράλληλα γίνονται κάποια επαγγελματικά βήματα που κρίνονται υπέρ σου και σε βοηθούν να δραστηριοποιηθείς άμεσα σε κάτι νέο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι μέρες είναι γεμάτες συναίσθημα, απόλαυση και ερωτισμό, αφού το Φεγγάρι του Νοεμβρίου κρίνεται άκρως θετικό για να δημιουργήσεις ένα πιο όμορφο πλαίσιο στη ζωή σου και στα αισθηματικά σου! Μία σχέση σου μπαίνει τώρα σε ένα πιο ικανοποιητικό στάδιο. Οι μέρες ευνοούν και νέα ερωτικά ξεκινήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δημιουργικότητα είναι η λέξη κλειδί για αυτή την εβδομάδα στα επαγγελματικά σου! Κάποια νέα επαγγελματικά σχέδια θα σε κάνουν να είσαι αρκετά πιο παραγωγικός και έτοιμος να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου. Με το εξάγωνο Άρη – Δία, παίρνεις στήριξη και προχωράς σε νέα επαγγελματικά πλάνα. Στα οικονομικά σου δεν υπάρχουν σημαντικές μεταβολές.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Θέλεις να τα αλλάξεις όλα αυτή την εβδομάδα φίλε μου Υδροχόε και φαίνεται ότι τα καταφέρνεις, αφού η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιο του Ταύρου, κορυφώνει τώρα εξελίξεις που αφορούν τον ψυχισμό σου και όχι μόνο. Το διάστημα αυτό είναι πολύ πιθανό να κάνεις κάποιες αλλαγές στο χώρο του σπιτιού, στην επαγγελματική έδρα ή να έχεις κάποιες θετικές εξελίξεις που αφορούν το ακίνητο, την οικογένεια ή κάποιο ζήτημα περιουσιακό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την Αφροδίτη από τον Τοξότη η αισθηματική σου ζωή πηγαίνει καλά, θα μπορούσε όμως να είναι ακόμα σε ένα πιο καλό στάδιο, αρκεί να άφηνες στην άκρη τις ανασφάλειές σου και τις καθυστερήσεις σου! Μην αργείς να πεις ή να κάνεις αυτό που θες τώρα...

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου εξελίσσονται σε γοργούς ρυθμούς αυτή την εβδομάδα φίλε μου Υδροχόε. Υπάρχουν εξελίξεις που σε κινητοποιούν, σε οδηγούν σε νέες δραστηριότητες και σε βοηθούν να ακουστεί πολύ περισσότερο το όνομά σου! Τα οικονομικά σου είναι πιο βελτιωμένα, αρκεί να μην κάνεις λάθος χειρισμούς.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Μία εκφραστική, ρομαντική και επικοινωνιακή εβδομάδα ξεκινά για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Ιχθύ. Η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιο του Ταύρου, αποτελεί για σένα μία μοναδική ευκαιρία για να πεις αυτά που αισθάνεσαι, να πάρεις αποφάσεις για αυτά που αμελούσες αλλά και για να δεις κάποιες ιδέες σου να γίνονται πράξη. Το τρίγωνο Ερμή – Ποσειδώνα, σε φέρνει σε επαφή με άτομα που είχες να ακούσεις ή να δεις εδώ και καιρό. Όσο για το εξάγωνο Άρη – Δία, δίνει σημαντική ώθηση στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου σχέδια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τρυφερά μηνύματα καρδιάς ανταλλάσεις αυτή την εβδομάδα ενώ δέχεσαι την εύνοια και για συνάντηση... Δεν αποκλείεται η συνάντηση αυτή να είναι με πρόσωπο που είχες σχέση στο παρελθόν και τώρα να δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία για να είστε ξανά μαζί! Το σίγουρο είναι ότι τη νέα εβδομάδα ρομαντζάρεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέα επαγγελματικά ξεκινήματα γίνονται τώρα που σε θέτουν σε εγρήγορση και σε κάνουν αρκετά πιο δημιουργικό αλλά και επεκτατικό. Προχωρούν και τα οικονομικά σου σχέδια και επιτέλους βλέπεις κάποια πράγματα να μπαίνουν τώρα σε μία καλή σειρά.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ