Quantcast

http://picasion.com/

Tα 5 στυλ μπότες που αυτόν τον χειμώνα θα γίνουν sold out

To πιο σοφιστικέ αλλά ταυτόχρονα και πολύ αισθησιακό στυλ παπουτσιού, οι μπότες μπορούν να φορεθούν μόνο τον χειμώνα και αυτό τις κάνει ακόμα πιο ποθητές στα μάτια μας. Συνδυάζονται με φούστες σε όλα τα μήκη και στυλ αλλά και με παντελόνια και leggings κάνοντας πιο θηλυκό το
καθημερινό μας look. Oρειβατικές, combat, με κορδόνια, χοντρό τακούνι και western γραμμή, οι hot μπότες για τη σεζόν F/W 2019-2020 είναι συγκεντρωμένες στις παρακάτω εικόνες και εσύ δεν έχεις παρά να τις δεις και να επιλέξεις αυτό το κομμάτι που λείπει από τη ντουλάπα σου και πιστεύεις πως θα ολοκληρώσει τις χειμερινές, ενδυματολογικές σου προτάσεις. Γιατί μπορεί να μην είναι τόσο άνετες, σαν τα sneakers ή να έχουν τη δυναμική των power flats, αλλά είναι μία all time classic επιλογή κομψότητας και φινέτσας που δεν μπορείς παρά να μπεις στον πειρασμό να κάνεις.

Δείτε φωτογραφίες:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ