Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σοβαρό τροχαίο για Αναστασιάδη - Έπεσε σε χαράδρα 3 μέτρων

«Μας πήρε στην αγκαλιά της η Παναγιά»
Άγιο είχε ο Άγγελος Αναστασιάδης και ο συνεργάτης του Απόστολος Τερζής, καθώς από θαύμα γλύτωσαν το πρωί έπειτα από τροχαίο στο οποίο ενεπλάκησαν καθ' οδόν για Αρναία. Ο προπονητής πήγαινε οδικώς στην Αρναία, όπου τον περίμεναν και τα μέλη του
τοπικού συνδέσμου του ΠΑΟΚ. Ωστόσο, πιθανότατα λόγω της ολισθιρότητας του δρόμου, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Άγγελος Αναστασιάδης, δέκα χιλιόμετρα περίπου έξω από την Αρναία, ξέφυγε της πορείας του, βγήκε από το δρόμο και έπεσε σε χαράδρα από ύψους τριών μέτρων. Το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς, ωστόσο, ούτε ο ίδιος, ούτε ο επί σειρά ετών συνεργάτης του έπαθαν το παραμικρό!

Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων, καθώς και πολλοί φίλοι του ΠΑΟΚ από την Αρναία, που αντικρίζοντας την εικόνα του διαλυμένου αυτοκινήτου, σοκαρισμένοι έκαναν λόγο για θαύμα, πως κατάφεραν να βγουν οι δύο άνδρες αλώβητοι από εκεί μέσα.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης μίλησε στον Metropolis 95,5 και αναφέρθηκε στο τροχαίο, λέγοντας αρχικά: «Δόξα τω θεώ είμαστε καλά. Τι να πω τώρα. Με τα λόγια δεν μπορείς να εκφράσεις τι έγινε. Το αυτοκίνητο καταστράφηκε πλήρως. Και ήταν και 4Χ4, φανταστείτε. Είχαμε την Παναγιά μαζί μας. Εγώ τρέχω γενικά αλλά χθες παραδόξως δεν έτρεχα. Ήταν μια πρασινάδα εκεί στις στροφές, χτύπησα στο πρώτο δέντρο και μας πήρε στην αγκαλιά της στην Παναγιά. Δεν θα μας έψαχνε κανείς να μας βρει αν παθαίναμε κάτι. Δεν πρόλαβα ούτε να φρενάρω. Είναι μεγάλο θαύμα».

Για το αν βγήκαν μόνοι τους από το αμάξι: «Εγώ βγήκα πρώτος. Από την πλευρά του Απόστολου δεν μπορούσε να βγει άνθρωπος. Ευχαριστώ την Παναγιά από καρδιάς. Πέσαμε ανάποδα. Οι ρόδες ήταν πάνω κι εμείς από κάτω. Πολλοί δεν πιστεύουν αλλά θα το πω. Εγώ πήγαινα δύο δοχεία λάδι σε ένα μοναστήρι της Αρναίας. Είχαμε πρόβλημα στις στροφές με τον Απόστολο και τα κρατούσε με προσοχή. Κοντέψαμε να σκοτωθούμε και τα λάδια βγήκαν σώα και αβλαβή. Σε ευχαριστώ για τα λάδια μου είπε η ηγουμένη. Δόξα τω θεώ. Ο Απόστολος πόνεσε λίγο, πήγε προληπτικά στο νοσοκομείο γιατί έχει κάτι πόνους στον αυχένα».


1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ