Quantcast

http://picasion.com/

-Πού είσαι; -Στη Βέροια -Μπορείς να μιλήσεις;

Ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε την Παρασκευή προγραμματισμένη τηλεφωνική επικοινωνία με την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ και συνομίλησαν και για το μεταναστευτικό είναι λίγο πολύ γνωστό. Εκείνο όμως που πιθανόν να μη γνωρίζετε είναι
ότι η σιδηρά Κυρία τηλεφώνησε στον πρωθυπουργό στο κινητό του τηλέφωνο, όταν αυτός βρισκόταν στη Βέροια και πιο συγκεκριμένα στο Μετόχι. Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», λίγη ώρα αφού ολοκληρώθηκε η συνάντηση με τους οινοπαραγωγούς στο «Κτήμα Καλαίτζή», ο Πρωθυπουργός μπήκε στο υπηρεσιακό αυτοκίνητο, όταν χτύπησε το κινητό του τηλέφωνο και ήταν η κυρία Μέρκελ (δείτε την αποκλειστική φωτογραφία του veriotis.gr).

Οι ξένες γλώσσες

Ο πρωθυπουργός με τις ξένες γλώσσες που ομιλεί διευκολύνει τα πράγματα στις τηλεφωνικές συνομιλίες με τους ξένους ηγέτες. Και δεν χρειάζεται (όταν γνωρίζει τη γλώσσα του συνομιλητή του) ούτε διερμηνείς, ούτε μεταφραστές. Έτσι μπορεί να επικοινωνήσει ακόμα και με το κινητό του. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, η τηλεφωνική επικοινωνία ήταν προγραμματισμένη και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την Ανγκελα Μέρκελ συζήτησαν για τρέχοντα ευρωπαϊκά θέματα. Το τηλεφώνημα διήρκεσε αρκετή ώρα και συμφωνήθηκε και από τις δύο πλευρές να μην υπάρξουν διαρροές της συνομιλίας.

4 σχόλια:

  1. Για ...ακτινίδια μιλήσαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αμα ξερεισ γλωσσεσ επιβιωνεις αυτο ειναι γνωστο. μη κοιτατε τον Ερντογαν που μιλαει μονο τουρκικα δεν μπορει να κανει τιποτα χειροποδαρα τον εχουνε δεμενο.να σοβαρευτουμε λιγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο τίτλος του άρθρου κολλάει κάπου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ