Quantcast

http://picasion.com/

Πολυαρχιερατικός εσπερινός στην Παλαιά Μητρόπολη

Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου το απόγευμα στον Παλαιό Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας τελέστηκε Πανηγυρικός Πολυαρχιερατικός Εσπερινός για το Χρυσό Ιωβηλαίο Ιερωσύνης και το Αργυρό Ιωβηλαίο Αρχιερωσύνης του Σεβ. Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος. Στον Εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γέρων Πριγκηποννήσων κ. Δημήτριος, ενώ έλαβαν μέρος οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Βρυούλων κ. Παντελεήμων, Μιλήτου κ. Απόστολος, Κλούζ κ. Ανδρέας (Εκκλησία της Ρουμανίας), Φιλαδελφείας κ. Μελίτων, Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός, Λαοδικείας κ. Θεοδώρητος, Σιδηροκάστρου κ. Μακάριος, Ζιχνών κ. Ιερόθεος, Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλος, Κορίνθου κ. Διονύσιος, Κινσάσας κ. Νικηφόρος (Πατριαρχείο Αλεξανδρείας), Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητος, Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιος, οι Θεοφιλέστατοι Επίσκοποι Θερμών κ. Δημήτριος και Πραχοβεάνου κ. Τιμόθεος (Εκκλησία της Ρουμανίας) και ο Σεβ. Μητροπολίτης μας Βεροίας κ. Παντελεήμων. Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γέρων Πριγκηποννήσων κ. Δημήτριος διερμηνεύοντας και τα αισθήματα των παρισταμένων Αρχιερέων καθώς και ολόκληρου του κλήρου και του λαού της Ιεράς Μητροπόλεως ευχήθηκε εγκαρδίως και αδελφικώς στον Σεβ. Μητροπολίτη Βεροίας κ. Παντελεήμων.






2 σχόλια:

  1. Τόσα έξοδα, τοση έπαρση, τοση ματαιοδοξια γιατί άραγε. Ποιό το οφελος για το ποιμνιο (προβατα).
    Και η ταπεινοτητα ; Κάποιος μιλησε και την εφάρμωσε πριν 2019 χρονια, προσπαθώ να θυμηθώ, αλλά μάλλον τον εχουμε ξεχάσει ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι αυτό που νομίζετε, εξασφάλισε τα κομενα του τζεφιρελι ο βεροιωτης και τα ανέβασε.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ